JanThomas
JanThomas

- Vi blir kjempegode foreldre!

Jan Thomas (45) og ektemannen Christopher Mørch Husby (22) forteller i intervju med Senkveld at de er godt i gang med prosessen i å få barn.

- Vi er i prosessen. Vi har luktet på et par alternativer, og for oss var det riktig å bruke en surrogat. Det er det vi har lyst til å gjøre, og det er vår fremgangsmåte, sier Jan Thomas om parets babyplaner.

Venter på telefonen

Kjendisparet legger ikke skjul på at de ønsker seg familie, og gleder seg over mye å se frem til i tiden fremover.

- Vi har funnet et sted som skal hjelpe oss med å få denne drømmen oppfylt, så vi går og venter på denne telefonen, så får vi se, sier Jan Thomas.

Kjendisstylisten vil gjerne ha mange barn.

- I utgangspunktet ønsker vi oss en familie, i den forstand er vi veldig tradisjonelle. Når jeg ser fremover ønsker jeg meg flere barn, sier 45-åringen.

Les også: Jan Thomas: - Geir reddet livet mitt

- Kan jeg ikke bare ta en?

Jan Thomas er så klar for barn snart at han får lyst til å ta med seg en unge fra barnepassen på SATS.

- Det rykker i de eggstokkene jeg ikke har. Jeg er veldig glad i å trene, og der jeg trener kommer jeg inn hoveddøren, og rett ved ligger babysats. Der står det hundre barnevogner, og der er det så mange barn, så jeg går forbi og da kjenner jeg bare det rykker til. Kan jeg ikke bare gå og ta en, det er jo så mange der? fleiper han.

Les også: Jan Thomas: – Jeg ringer mamma hver dag

Lang prosess

Kjendisparet har kommet et stykke på vei, men forteller at det har vært en slitsom og lang prosess med alt det praktiske som må ordnes.

- Det er den formelle delen, det er kontrakter, det er pass, det er utlandet, det er advokater og det er frem og tilbake. Vi skal jo ikke kjøpe en bil. Dette er jo et menneske. Det er jo det største som kan skje i vårt liv, sier Jan Thomas som er lettet over at de nå har kommet over den første kneika.

Vil bli gode foreldre

Nå kan ikke Jan Thomas og Christopher vente med å bli foreldre, og de er begge overbeviste om at de skal gjøre en god jobb.

- Vi kommer til å bli kjempefine foreldre, det viktigste er jo at barn blir elsket og at de har noen som bryr seg, sier Christopher.

At barnet vokser opp med to pappaer ser han ikke så mørkt på.

- Vi har så mange damer i livene våre uansett, så det blir ikke noe problem.

Se hele intervjuet med Jan Thomas og Christopher Mørch Husby på Senkveld i kveld kl. 22.15!