GRØNN I HÅRET: Will Smiths datter, Willow Smith viser at hun går sine egne veier.
GRØNN I HÅRET: Will Smiths datter, Willow Smith viser at hun går sine egne veier.

Will Smiths datter sjokkerte med ny sveis

– Jeg er fremdeles bare et barn!

Det er ingen tvil om at Will Smiths 11 år gamle datter har sin egen stil.

Willow Smith har allerede ligget på toppen av hitlistene med låten «Whip My Hair», men nå har hun bestemt seg for å klippe det ned til millimeteren og farge det grønt.

Sammen med sin mor Jada Pinkett Smith ble de to observert i New York på vei for å besøke den nyfødte jenta til Beyonce og Jay Z, Blue Ivy Carter.

Les også:Hollywood-bruddene som sjokkerte verden

Ny sveis

Grunnen til den nye, oppsiktsvekkende fargen kan ifølge radaronline.com, være en hyllest til den irske nasjonaldagen, St. Patrick's Day, som holdes i morgen.

P
P

Det er nok ikke mange kjendisbarn som ville gjort det samme, men for Willow har den nye frisyren også vært et symbol på at hun også bare er et barn som ønsker å utvikle seg slik hun selv vil, til tross for rampelyset.

Willow avslørte den nye hårfargen på sin Twitterkonto, og under bildet skrev hun:

– Jeg er en vanlig person...glem det. Ingen har et perfekt liv, jeg er fremdeles bare et barn.

Les også:Slik ser «Fresh Prince i Bel Air»-gjengen ut nå

Sluttet på skolen

Men ting er ikke helt som for alle andre barn allikevel.

På grunn av Willows artistkarriere, og det faktum at hun som sin far også jobber litt som skuespiller, har ikke 11-åringen lengre tid til å gå på skolen.

I et intervju med The Sunday Times forteller hun at hun har en privatlærer, men at hun henger etter i pensumet i forhold til sine venner fordi hun ikke har tid til å gjøre leksene sine, skriver Daily Mail.

– Jeg får egentlig aldri tid til skolearbeid fordi jeg alltid er på turné, eller sammen med min far. Jeg har privattimer men jeg får som regel aldri tid til å gå på dem og gjøre oppgavene mine. Det verste med matematikk er at alle andre vennene mine ligger foran meg fordi de går på skolen, forteller den meget opptatte jenta.

Les også: Jaden Smith (12): – De norske jentene er gale