trikk artistgalla
trikk artistgalla

Artister overrasket trøtte trikkepassasjerer

Marion Ravn, Lise Karlsnes, Samsaya, Helene Bøksle, Shaun Bartlett og Silje Nergaard med musikalsk stunt.

Det var mange som måtte sni seg en ekstra gang i øynene da Lise Karlsnes, Samsaya, Helene Bøksle, Silje Nergaard og Shaun Bartlett fra «The Voice» plutselig begynte å synge på morgentrikkene i Oslo.

Hemmelig avsender

Det ingen visste var at det var fadderorganiasjonenen Plan Norge som stod bak underholdningen. Neste artist ut på trikketur er Marion Ravn.

– Inntil i dag har det ikke vært kjent hvem som står bak konsertene. Det har vært moro å lese Twitter-meldingene og se postene på Facebook der folk har lurt på hvorfor de kjente artistene synger på trikken. Det har også vært hyggelig å se reaksjonenene til passasjerene. De fleste blir ganske overrasket, forteller prosjektleder, Anders Finslo, i Plan Norge.

Les også: Helene Bøksle blåser nytt liv i Plan-sangen

– Vil skape blest

Han håper at det hyggelige trikkestuntet med kjente artister vil bidra til å skape blest om morgendagens Artistgalla på TV 2.

– Vi ser en enorm dugnadsstemning blant artister og kjendiser, som stiller opp for Plan og gjør sitt til at vi klarer å skaffe tusenvis av nye faddere lørdag. Behovet for hjelp til barn i de landene vi jobber er enormt, så dette er viktig, sier Finslo.

Les også: Nils Gunnar Lie: – Fedrene deres ble henrettet

Konserter hele uka

Trikkepublikumet fikk først møte Silje Nergaard på mandag. Så fortsatte det med Samsaya på tirsdag, Lise Karlsnes på onsdag, Helene Bøksle i går og Shaun Bartlett grytidlig fredag morgen. Senere på formiddag kom det store høydepunktet med singelaktuelle Marion Ravn på 17-trikken.

Se noen av ukens intimkonserter her:

Marion Ravn:

Samsaya:

Lise Karlsnes:

Helene Bøksle:

Plan og TV 2s Artistgalla begynner lørdag 17. mars kl. 21:40.

Les alt om TV 2s Artistgalla på arrangementets egen nettside.