devicase
devicase

Dummet seg ut med arrogant straffe - så ble han helten

Marko Devic slipper å få en egen låt, slik Yann Kermogants «chipstraffe» gjorde. Se høydepunkter og den legendariske straffebom-låten.

Olympiakos - Metalist 1-2, 2-2 sammenlagt - Metalist videre på bortemål

I 2010 fikk Leicester-spissen Yann Kermogant og hans arrogant «chipstraffe» en egen sang. Franskmannen bommet i straffekonken da Cardiff knuste Premier League-drømmen til Leicester i semifinalen i Championship-playoffen (Der Blackpool senere vant playoff-finalen og sikret Premier League-plass).

Leicester-supporter Daven Henson ble så oppgitt av den håpløse straffen at han laget et sang for å få utløp for sine frustrasjoner, og mye av frustrasjonen kan oppsummeres i strofen «Could not believe what I had seen, when the stupid w*anker chipped it».

Les også: Rundspilt og ydmyket i Bilbao: – Utrolig at vi slapp inn et mål som det

Se Kermogant-hyllesten i bunn av artikkelen!

Syndebukk-straffe
For det er ingen tvil: tar man en håpløs chip-straffe så ser det ufattelig dumt ut.

Det gjorde det også da Metalists Marko Devic prøvde å overliste Olympiakos-keeper Bálazs Megyeri i Europaligaen torsdag kveld.

Metalist-innbytteren hadde muligheten til å sørge for et ørlite håp da hans arrogante straffe enkelt ble plukket av keeper.

Olympiakos ledet 1-0, og 2-0 sammenlagt - alt håp så ut til å være ut. Men med ni minutter igjen så sørget Cristian Villagra for et håp da han utlignet. Metaliest trengte bare ett mål til.

Sikret heltestatus
Om Marko Devic har hørt Kermogant-sangen vites ikke, men la oss tenke at han har hørt den: Og at han tenkte at han skulle jammen meg ikke få en egen sang om straffebommen sin.

Med fire minutter igjen var han i alle fall på plass etter en Metalist-corner, og sørget for at Metalist gikk videre på flere scorede bortemål.

Marko Devic - fra syndebukken med den arrogante straffen til den store helten.

Se Devic-dramaet øverst og den legendariske «hyllesten» til Yann Kermogant her:

Iad3gV-9C1U