LEGENDARISK SCENEANTREKK: Nå kan den røde joggedressen fra Datarock bli din!
LEGENDARISK SCENEANTREKK: Nå kan den røde joggedressen fra Datarock bli din!

Vil du ha Norges kuleste sceneantrekk?

– Fashion, pop og sexy mosjon i ett hett plagg.

I forbindelse med moteprogrammet «STIL» på TV 2 og kanalens Artistgalla i samarbeid med Plan Norge donerer kjendiser plagg som skal loddes ut. Og du kan bli den heldige vinneren!

Fredag er det sceneantrekk som er temaet i programmet «STIL» som går på TV 2 kl 19, og du kan vinne den legendatiske, røde joggedressen fra Datarock!

– Til tross for at Datarock henter inspirasjon fra USA på 70- og 80-tallet så er det faktisk vårt eget kjære Norrøna som står bak de karakteristiske, røde treningsdraktene. Jeg skal ikke påstå at draktene har gitt Datarocka høy score som verdens best kledde artister, men jeg er temmelig sikker på at den var kraftig utslagsgivende for at jeg seilte opp på en overraskende 7.plass i kåringen av Norges mest sexy mann i 2007. Så her snakker vi maskulin sensualitet av den mest erotiske sorten - fashion, pop og sexy mosjon oppsumert i ett hett plagg, og hele forklaringen på at halvparten av publikumet vårt en jenter, sier Fredrik Saroea i Datarock.

For å være med i utlodningen av et plagg må man gå inn på www.plan-norge.no/stil og sende en tekstmelding med plaggets kodeord (koster 1 kr.)

Dagens plagg legges ut rett før hvert program, som går på TV 2 mandag-fredag kl 19.

Alle som deltar vil også motta informasjon om Artistgallaen på TV2 – og om fadderskap og Plan.

Vinnerne annonseres live på Artistgallaens webcast på TV2.no 17. mars.

LES OGSÅ: Er du Norges mest engasjerte moteblogger?

Logorekke
Logorekke