KULT SAMARBEID: Du kan vinne denne skjorten som er en del av samarbeidet mellom butikken Freudian Kicks og Röyksopp.
KULT SAMARBEID: Du kan vinne denne skjorten som er en del av samarbeidet mellom butikken Freudian Kicks og Röyksopp.

Dette samlerobjektet kan bli ditt

Er kun laget i 100 eksemplarer. Nå kan du vinne skjorten fra Freudian Kicks x Röyksopp.

I forbindelse med moteprogrammet «STIL» på TV 2 og kanalens Artistgalla i samarbeid med Plan Norge donerer kjendiser plagg som skal loddes ut. Og du kan bli den heldige vinneren!

Fredag er det sceneantrekk som er temaet i programmet «STIL» som går på TV 2 kl 19, og du kan blant annet vinne Svein Woven Shirt – Light Blue, som er et resultat av samarbeidet mellom Röyksopp og butikken Freudian Kicks.

– I desember 2011 lanserte Freudian Kicks en mini-kolleksjon med klær laget i samarbeid med Röyksopp. Freudian Kicks ble kjent med dem via duoens besøk i Prinsensgate 10 B. Musikernes forkjærlighet for klærne i butikken og de ansattes nære forhold til Röyksopps musikk, endte i et samarbeid. Underveis har vi også laget sceneantrekk til live-jobbene. «Freudian Kicks x Røyksopp» består av to komplette antrekk, oppkalt henholdsvis etter Svein Berge og Torbjørn Brundtland. Et opplag på kun 100 stk har gjort den til et samlerobjekt. Som navnet tilsier ble denne skjorten designet for Svein Berge, men passformen passer de fleste. Stoffet er 100% tencel, noe som gjør skjorten svært behaglig å gå med, forteller Stian Grimsæth i Freudian Kicks.

For å være med i utlodningen av et plagg må man gå inn på www.plan-norge.no/stil og sende en tekstmelding med plaggets kodeord (koster 1 kr.)

Dagens plagg legges ut rett før hvert program, som går på TV 2 mandag-fredag kl 19.

Alle som deltar vil også motta informasjon om Artistgallaen på TV2 – og om fadderskap og Plan.

Vinnerne annonseres live på Artistgallaens webcast på TV2.no 17. mars.

LES OGSÅ: Blir makkere i nytt stilprogram på TV 2

Logorekke
Logorekke