barth
barth

Husker du disse Paradise-gutta? Nå gjør de comeback

Se deres nye musikkvideo.

Torbjørn Barth og Helfner Augusto Hotvedt ble kjent gjennom TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Satser på musikkarriere

I etterkant av deltakelsen i programmet, ga de to ut en singel sammen med Victoria Norman, som også deltok i programmet. Nå prøver guttene seg igjen med nok en låt.

Helfner prøvde seg også i «Norske Talenter», dog uten suksess.

Nylig ble musikkvideoen til låten «Don't Let Go» sluppet, og videoen har hatt over 30 000 seere på YouTube, noe guttene er fornøyde med.

tor (Foto: TV3)
tor (Foto: TV3)

– Jeg har alltid vært interessert i å drive med musikk på et profesjonelt nivå, og da spørsmålet om «Paradise Hotel» kom opp, så jeg det som et fint springbrett til å kunne få den presseomtalen man behøver for å skaffe seg et navn i musikken, uttaler Helfner Augusto Hotvedt.

Vil slå igjennom internasjonalt

Nå håper de to «Paradise»-guttene å slå igjennom internasjonalt.

– Interessen fra store plateselskap i større land i Europa har allerede meldt seg. Nå jobber vi bare med å konkretisere tilbudene, og vurdere hvem som passer best til å gi ut musikken vår. Vi har vært heldige som har etablert et godt forhold til Soultop Music i Trondheim, som også har et tett samarbeid med den internasjonale låtskriveren og produsenten Anders Bagge, som også var dommer på svensk Idol. Vi har virkelig troa på at vi kommer til å nå langt, uttaler Helfner videre.

barth
barth

De har innledet et samarbeid med Soultop Music, blant andre har jobbet Chris Medina og Atomic Kitten.

Snart kommer guttene med nok en musikkvideo. Låta har fått navnet «City That I Come From», og skal handle om livet i Oslo.