Hege og Cindy i the voice duell
Hege og Cindy i the voice duell

Hege var sikker på å ryke ut: – Det var helt jævlig

Tre mentorer ville ikke ha med Hege videre i «The Voice», men Hanne ville det annerledes.

I fredagens «The Voice» var det klart for en helt ny fase av konkurransen da deltakerne måtte duellere mot hverandre to og to.

Hege Øversveen og Cindy Kvinlaug fra Hannes lag var i duell med sangen «Somebody Like You» av Keith Urban.

Se duellen mellom Hege og Cindy øverst.

Gutta ville ikke ha valgt Hege

Etter duellen ble det klart at tre av mentorene ville se Cindy videre i konkurransen. - Da de andre valgte Cindy så tenkte jeg «det var moro så lenge det varte, men nå ryker jeg».

– Jeg synes at Cindy har en mye fyldigere stemme som jeg synes passet bedre. På bakgrunn av det jeg hørte, og at dette er «The Voice - Norges beste stemme», så jeg ville gått for Cindy, sa Yosef etter duellen.

Også Magne og Sondre ville valgt Cindy. Men det var Hanne som til syvende og sist hadde det avgjørende ordet, og hun hadde andre planer.

hanne_230
hanne_230

– Jeg har ikke gjort det lett for meg når jeg har satt dere to sammen. Hege, det ser ut som du intuitivt vet at det er et sted langt inn deg den stemmen kommer fra, og det treffer meg veldig. Det er bare en liten sak som tipper det over til at jeg velger Hege.

En overlykkelig Hege klarte ikke å holde gledestårene tilbake.

– Hun ser hjertet mitt, og det har hun gjort fra dag én, og musikken er hjertet mitt. Det er det jeg lever for nå, sa en gråtkvalt Hege like etter at hun gikk videre.

Les også: Se de komplette lagene til «The Voice»-mentorene

– Jeg begynte å grine ganske mye

Hege forteller til TV2.no at det ikke var så lett å høre at de andre mentorene helst ville sett Cindy videre i «The Voice».

hege_230
hege_230

– Det var helt jævlig. Det er en helt absurd situasjon å være i. Så klart håpet jeg at jeg skulle gå videre, det var ingenting jeg ville mer. Jeg ville det så mye at jeg stod med klump i halsen og jeg begynte å grine. Ganske mye også, sier hun.

– Da de andre valgte Cindy så tenkte jeg «det var moro så lenge det varte, men nå ryker jeg. De kan bare ha ei countryberte, og at det skulle bli Cindy». Til slutt så er det Hanne sitt valg. Hun bruker så lang tid og plutselig sier hun at hun velger meg og at hun så hjertet mitt og at hun følte at det jeg gjorde var ekte. Det betydde alt for meg, fortsetter hun.

Se opptredener og diskuter med andre fans her!

«The Voice» ser du på TV 2 fredager klokken 20.00.