julie (Foto: TV 2)
julie (Foto: TV 2)

Elin Sogn gjør «Hotel Cæsar»-comeback

Tilbake på skjermen i mai.

Elin Sogn spilte den populære karakteren Julie Anker Hansen i «Hotel Cæsar».

Tilbake i mai

Hun har den siste tiden glimret med sitt fravær på skjermen i den populære såpeserien, men «God kveld Norge» kan nå avsløre at Julie dukker opp på skjermen igjen i mai.

Hun er allerede tilbake på settet og i gang med innspillingen.

Hotel Cæsar, Julie (Elin Sogn)
Hotel Cæsar, Julie (Elin Sogn)

– Jeg kommer jo da hjem, fordi jeg trengs her, men jeg har jo fortsatt denne restauranten i Paris som jeg må passe på, så foreløpig er jeg bare innom av og til altså. Så får vi se, sier Elin Sogn til «God kveld Norge».

– Fantastisk arbeidsplass

Selv om hun foreløpig er hemmelighetsfull rundt omstendighetene for tilbakekomsten, så røper hun at «Cæsar»-seerne kan komme til å få se henne på mer permanent basis etter hvert.

– Jeg slikker på vinduene her, kan du si. Jeg har veldig lyst til å komme tilbake. Det er en fantastisk fin arbeidsplass, sier Elin, som nå har tid til å komme tilbake i fullt arbeid.

– Har tid til å være arbeidskvinne

Hun er alenemor til Felicie, ettersom forholdet mellom henne og faren tok slutt da datteren var ett år gammel.

– Det var ikke min plan å bli alenemor, det var det overhodet ikke. Men nå ble det sånn, og da må man bare deale med det. Det er ikke drømmesituasjonen, men vi klarer oss fint, uttalte Elin til «God kveld Norge» i 2010.

Les også: Elin Sogn snakker ut om å være alenemor

– Nå er jo datteren min 2,5 år og går i barnehage, så nå begynner jeg å få tid. Det har vært ganske travelt en stund når hun var litt mindre. Men nå har jeg tid til å være arbeidskvinne igjen, smiler Elin.