Claus Lundekvam, Southampton (Foto: SCANPIX)
Claus Lundekvam, Southampton (Foto: SCANPIX)

Lundekvam til Golden Goal

Premier League-legenden kommer og Henrik og Johan har testet gressklipper-racing i USA.

Han har spilt i nesten 12 år for Southampton og har med sine 375 ligakamper blitt en levende legende i klubben. Det har også gjort at han er den nordmannen som har flest kamper i den øverste divisjonen på fotballøya. I tillegg er han den utlending etter Dennis Bergkamp som har flest Premier League-kamper. Ukas gjest er tidligere landslagskaptein og Southampton-kaptein Claus Lundekvam.

Lundekvam har 40 kamper med flagget på brystet og fikk æren av å score Norges 1000. landslagsmål gjennom tidene. Han la opp i 2008 etter en omfattende ankeloperasjon og har siden jobbet som fotballekspert på TV2.

Råkjøring med gressklippere

Henrik og Johan begynner å få en lang merittliste innen motorkjøretøy, men på sin siste reportasjetur i USA fikk Golden Goal-gutta muligheten til å bryne seg på en hittil uprøvd og nokså uvanlig motorsport.

Det er en drøm for mange å få klippet plenen i en fei, og at det etter hvert skulle gå sport i det, er en naturlig følge. Henrik og Johan så sitt snitt til å teste ut sine gressklipperferdigheter da de ble invitert til å delta i et ekte gressklipperløp i California.

Se Golden Goal torsdager klokken 20:30 på TV2 Zebra og fredager klokken 23:25 på TV 2.

Les alt om «Golden Goal» her.

Følg oss på Facebook. Klikk her.

Følg oss på twitter. Klikk her.