Bastian Schweinsteiger var tilbake på banen lørdag, men starter trolig på benken i kveld. (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
Bastian Schweinsteiger var tilbake på banen lørdag, men starter trolig på benken i kveld. (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

Champions League og League One på oddsen

Oldham med nye fravær

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

17. Bayern München - Basel (0-1) H: 1,53 U: 3,85 B: 3,80

32. Stevenage - Oldham H: 1,65 U: 3,15 B: 3,95

Spillfrist: 20.40

Totalodds: 2,52

Få gratis kortleser her!

17. Bayern München - Basel (0-1) H: 1,53 U: 3,85 B: 3,80

Champions League. Åttedelsfinale, andre kamp. Basel vant første oppgjør 1-0. Bayern München er fem poeng bak Dortmund i toppen av Bundesliga. De er meget sterke hjemme med 11-0-2. De tapte 0-2 borte for Bayer Leverkusen før lørdagens 7-1 nedsabling hjemme over Hoffenheim. Schweinsteiger (mb) har vært skadet, men spilte siste halvtimen lørdag. Det forventes likevel at han starter på benken igjen. Forøvrig ser det bra ut med mannskapet. Basel sin seier i første møte var slett ikke ufortjent, men de får en langt tøffere oppgave her. Hjemme i Sveits topper de i suveren stil og 13-4-0 siden forrige tap. De vant 3-1 hjemme over tabelltoer Luzern før 2-0 seieren borte over Grasshoppers. Bayern München er utrolig sterke hjemme og spiller for spiller har de både den klart sterkeste elleveren og benken. Det vil overraske om dette ikke går mot en klar H.

Basel er gitt 1-0 ledelse fra start. På de tre hjemmekampene i gruppespillet vant Bayern 2-0 over Manchester City, 3-2 over kontringssterke Napoli og 3-1 over Villarreal. Motstandere som alle skal være sterkere enn Basel. Oddsen på en klar Bayern-seier er i fall og vi tar den med på bongen til 1,53

32. Stevenage - Oldham H: 1,65 U: 3,15 B: 3,95

League One. Stevenage har bare en seier på sine seks siste, men motstanden har vært av de tøffe slaget, fire av de plassert innenfor topp seks. De er fem poeng fra playoff-plass, men har enten to eller tre kampen tilgode på lagene foran. Lørdag gikk de på en smell i førsteomgangen hjemme mot svakt plasserte Chesterfield, men etter noen endringer i pausen kom de tilbake og klarte 2-2. De har tilnærmet skadefritt mannskap. Oldham ligger rett under midten av tabellen og har tapt begge sine to siste med 1-2 hjemme for henholdsvis Scunthorpe og Yeovil Town. De ser ut til å bli svekket uke for uke av nye skader og nå er i tillegg låneoppholdet til den sentrale midtbanespilleren Tom Adeyami (Norwich) over. Marsh-Brown (mb) soner sin andre av tre kamper, mens Simpson (a), kaptein Furman (mb), Wesolowski (mb), Black (f) og Diallo (f) alle er skadet. Oldham er dermed klart svekket og 1,65 på hjemmeseier ser ikke så verst ut.