dennis
dennis

– Har meldt meg på «Paradise Hotel» siden jeg var 17

Nå er Dennis Poppe Thorsen (20) endelig gammel nok.

Nervøsiteten og spenningen drakk 20-åringen vekk for lenge siden, og når showet har premiere i kveld er det i hvert fall en som sitter hjemme og følger med.

– Det var mamma som først introduserte meg for «Paradise Hotel», bare at det var den engelske versjonen. Hun er storfornøyd med at jeg er med, hun elsker «Paradise Hotel», i fjor tok hun opp alle episodene, sier Dennis.

Les også: Raser mot sexrekord i «Paradise Hotel»

Dette er for øvrig ikke første gang han har meldt seg på programmet. Alt som 17-åring sendte Dennis inn sin første søknad, men søknaden ble avslått ettersom han ikke var gammel nok. Sånn har det vært hvert år siden.

– Det måtte jo prøves da, kanskje de ville sett på det som litt show om de lot meg være med, selv om jeg var for ung.

Litt kvass

Videre forteller han at han er en livsnyter som alltid går «all in», men til tider kan han være litt kvass, spesielt når han er full. Men han er ikke redd for at de kvasse sidene skal vises på TV.

– Min oppgave her i livet er å være full, ha det gøy og å selge øl. Leve livet som om hver dag er den siste og bare ha det kult, sier Poppe Thorsen.

Les også: «Paradise»-deltakere satte ny sexrekord på hotellet

Går veldig fint

Han ville aldri vært oppholdet foruten, det har gitt mange nye vennskap og Dennis røper til slutt at det er spesielt ei han har fått god kontakt med etter «Paradise».

– Alt dette går veldig fint. Men så er det ikke alle som er så heldige at de har hatt sovebesøk de siste fem dagene heller da ... Jeg er veldig fornøyd med å ha Kristin på besøk, smiler 20-åringen lurt.