KLEMTE TIL: «God kveld Norge» reporter klemte til med Paul Rudd og Jennifer Aniston.
KLEMTE TIL: «God kveld Norge» reporter klemte til med Paul Rudd og Jennifer Aniston.
STORE MÅL: Jennifer Aniston har opplevd mye, men har allikevel store planer for fremtiden.
STORE MÅL: Jennifer Aniston har opplevd mye, men har allikevel store planer for fremtiden.

Slik sneik TV 2-reporter til seg en gruppeklem fra Hollywood-stjernene

«God kveld Norge» møtte Jennifer Aniston og Paul Rudd i Hollywood. Se video!

Den 43 år gamle skuespillerinnen Jennifer Aniston har blitt kåret til verdens vakreste kvinne flere år på rad, har spilt i en rekke storfilmer og fikk for få uker siden endelig en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Selv om Jennifer sakte, men sikkert blir eldre, har spilt i flere store filmer, har sin egen parfyme og fremdeles er kjent for karakteren Rachel fra serien Friends, har Hollywood-stjernen mange drømmer hun ønsker å oppfylle.

Les også:Slik bor verdens mest sexy kvinne

Ny parfyme og arbeid som regissør

– Jeg har mange mål! Akkurat nå jobber jeg med en ny parfyme og andre ting i samme kategori som det. Jeg ønsker å regissere mer, og ja, andre ting ved siden av skuespilleryrket, forteller Jennifer til «God kveld Norge» da vi møter henne i Los Angeles under promoteringen av den nye filmen Wanderlust.

I Wanderlust spiller Jennifer sammen med blant andre Paul Rudd, Malin Ackermann og hennes nye kjæreste, Justin Theroux, som hun ble kjent med under innspillingen.

Se intervjuet øverst i saken

Kjærlighetslivet til Aniston har preget overskriftene over hele verden i en årrekke.

Den sørgelige skilsmissen mellom henne og skuespiller Brad Pitt ble ikke noe bedre når det kort tid etter at bruddet kom fram at Brad allerede levde lykkelig med skuespillerinnen Angelina Jolie.

Etter dette har Jennifer datet en rekke store kjendiser som artisten Johan Mayer, skuespiller Gerard Butler og Vince Vaughn, men alle har endt med brudd.

Les også: Jennifer Aniston fikk endelig sin stjerne på «Walk of Fame»

Brukte mye tid sammen

Men nå kan det altså virke som at hun har funnet lykken med skuespiller Justin Theroux, og de kunne begge fortelle til «God kveld Norge» at de brukte mye tid sammen både under og etter innspilling.

– Vi levde livet slik de lever i filmen. Vi levde i et eget, lite samfunn, med en fantastisk gruppe mennesker og vi ble alle forelsket, forteller Jennifer.

– Vi var på bowling, vi sto på vannski. Vi bodde helt nede ved vannet. Det var som å være på sommer camping. Det var fantastisk, forteller Justin.

Les også: Jennifer Aniston synes nakenscenene var befriende

Funnet balansen i livet

Jennifer er en av de mest ettertraktede kjendiskvinnene i hele verden og media og presse er hele tiden ute etter å få en liten bit av henne og hennes privatliv.

Nå som hun er godt etablert i bransjen tror hun også at hun har funnet hemmeligheten til et balansert og harmonisk liv til tross for alt presset.

– Det er du som har kontroll på din egen realitet, det livet du lever og hvordan du lever det. Du kan enten velge å reagere på stressfulle og engstelige måter på hendelser eller du kan velge å bare ta livet som det kommer, sier den jordnære skuespilleren.

Les også: Jennifer Aniston: – De overskriftene kommer aldri til å forsvinne

Sneik til seg klem

Filmen Wanderlust handler om et ektepar som ender opp i et lite samfunn uten strøm, biler, og noen av dem til og med uten klær.

Og da har man en passende måte å snike til seg en klem fra de to store Hollywood-stjernene med å spørre om en verdig avslutning til ære for filmen Wanderlust og hippiesamfunnet.

– Kunne vi, til ære for Wanderlust, avsluttet intervjuet med en klem?

En litt skuffet reporter tar til takke med at skuespillerne klemmer hverandre, helt til Jennifer strekker ut armen og sier,

– Eller mente du deg, kom inn her kjære deg.

Og det hele endte med en gruppeklem mellom «God kveld Norge, Jennifer og Paul Rudd.