swede
swede

Svensk 20-åring med utrolig «rabona»-assist: – Noe å fortelle barnebarna

Den svenske 20-åringen Nicklas Bärkroth slo til med en het kandidat til årets målgivende i Liga Sagres lørdag.

Med en lekker «rabona», sørget unggutten for et aldeles magisk forarbeid til UD Leirias trøstemål i 1-2-tapet mot Braga.

Se og nyt i videovinduet over!

Les også: Her blir Porto-spillerens skuespill avslørt

– Noe å fortelle barnebarna
– Hva skal jeg si? Det er klart det er en fantastisk assist. Det er veldig bra, men jeg kan ikke nyte det fullt ut i og med at vi tapte kampen. Men det er klart det er noe å fortelle barnebarna en gang, sier Bärkroth til Aftonbladet.

– Jeg trente ganske mye på det tidligere, men det var mest da man var yngre at man kunne gjøre mye slikt. Siden har det ikke vært så mye rom for det, men i dag følte jeg at jeg hadde en god mulighet til å teste det og slo til. Og så ble det mål på kjøpet. Fantastisk, sier fortsetter Bärkroth.

Les også: Kan det gjøres frekkere?

– God boost for selvtilliten
Bärkroth eies av IFK Göteborg, men ble lånt ut til Leiria i løpet av overgangsvinduets siste timer. Og det var i hans andre kamp for sin nye arbeidsgiver viste han seg frem på best mulig vis.

– Jeg kom inn i begynnelsen av andre omgang og gjorde et godt innhopp. Jeg var jævlig pigg, og å få en målgivende er en god boost for selvtilliten. Det føles godt på den personlige planet, og nå håper jeg bare vi begynner å vinne kamper ettersom vi ligger sist på tabellen, sier 20-åringen.

Bärkroth debuterte for øvrig i Allsvenskan da han var bare 15 år gammel. Da han entret matta for IFK Göteborg den 2. september 2007 ble han den yngste til å debutere i den svenske toppdivisjonen noensinne.