TLtipset
TLtipset

Hvordan ender Tippeligaen 2012?

Hvem blir seriemester? Hvem rykker ned? Hvilket lag overrasker?
Sett opp ditt eget Tabelltips for hvordan Tippeligaen ender i november. Det er gratis å delta, og du kan vinne mange flotte premier

I TV 2 Sportens tabelltips-konkurranse skal du tippe hvordan du tror tabellen kommer til å se ut ved sesongslutt 2012.

Tipp din egen tabell og utfordre vennene dine her!

Poengberegning
Det er om å gjøre å få så høy poengsum som mulig. Det trekkes 1 poeng per plass man bommer med per lag. Man summerer deretter antall poeng man oppnår for alle lagene. Den personen som har flest poeng vinner konkurransen.

For eksempel: Hvis man tipper Brann på tredjeplass og de ender på niendeplass, så får man minus seks poeng på Brann. Samme beregning gjøres for alle lagene og poengene summeres.

Dersom to eller flere personer ender med lik poengsum, så rangeres den person som har best plassering på sitt Adeccoliga-tips først.

Dersom deltakerne fremdeles er likt rangert, så rangeres den som kommer lengst i Cupen med sitt cup-tips. Ved fremdeles likhet, så vil den som personen som leverte inn tipset sitt først rangeres først. Det kan derved være en fordel å være tidlig ute.

Poengsystem
Korrekt tippet posisjon gir 100 poeng.
1 feil posisjon gir -1 poeng, 2 feil gir -2 poeng osv.
Korrekt posisjon på 25% av tabellen gir 50 poeng bonus
Korrekt posisjon på 50% av tabellen gir 100 poeng bonus
Korrekt posisjon på 75% av tabellen gir 150 poeng bonus
Korrekt posisjon på 100% av tabellen gir 300 poeng i bonus.

Korrekt tippet på cup-vinner gir 50 poeng
Korrekt tippet på Adeccoliga gir 50 poeng
Korrekt på begge, 100 i bonus.

Max score vil da bli:
På selve tabellen: 1600
Bonus på tabellen: 300
Cup: 50
Adecco: 50
Bonus ekstraspørsmål: 100
Altså totalt 2100 poeng totalt (i liga med 16 lag).

Premier
1. plass: Samsung-TV 8-serie 60" LED 3D
2. plass: Samsung Bærbar PC
3.-10. plass: Samsung Note
11.-20. plass: Sumo Sport halvårsabonnement

Vilkår
Alle kan være med i konkurransene. En betingelse for å kunne delta er at du er på Facebook. Du må godkjenne at vår spill-applikasjon henter informasjon fra din FB-profil. Vi bruker din mailadresse for å kunne få tak i vinneren/vinnerne av konkurransen. Vi vil også informere om andre konkurranser.

Vinneren/vinnerne blir trukket og får tilsendt mail fra oss i TV 2 Sporten innen én uke etter at konkurransen er avsluttet. Vinneren/vinnerne blir også publisert i kommentatorfeltet til den aktuelle konkurransen på Facebook. I mailen spør vi etter informasjon vi trenger for å kunne distribuere premiene. Får vi ikke svar på mailen innen to måneder etter sendt mail, bortfaller retten til premie. Om premien er tidsavhengig gjelder egne regler for den enkeltstående konkurransen.

Applikasjonen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med Facebook. Du gir informasjon kun til TV 2 Sporten, og ikke til Facebook eller en tredjepart: Informasjonen vil kun bli brukt i applikasjonen du selv har gitt samtykke til, eller som angitt i vilkårene for personvern.

Tipp din egen tabell og utfordre vennene dine her!