portofilming2
portofilming2

Her blir Porto-spillerens skuespill avslørt

Både Hulk og James Rodriguez forsøkte å filme seg til straffespark. Men dommer Marco Ferreira lot seg ikke lure.

Porto - Académica 1-1

Fotballspillere får mye tyn fra folk som mener at de filmer for mye. Etter kampen mellom Porto og Académica kan en vel trygt si kritikerne har fått vann på mølla.

For da Porto-spillerne desperat jaktet utligning, begynte enkelt spillere å ta i bruk ufine hjelpemidler.

- Skuespill på høyt nivå
Først var det Hulk som la seg i bakken og trodde at dommer Marco Ferreira hadde blåst for straffespark. Overraskelsen var derfor stor da han i stedet mottok et gult kort.

Det var definitivt kontakt mellom Hulk og Académica-forsvarer Nivaldo, men Ferreira mente at Hulk overspilte. Han fikk støtte fra TV 2 Sportens kommentator Kasper Wikestad.

– Strålende dømt. Det er jo skuespill på veldig, veldig høyt nivå, mente Wikestad etter å ha sett situasjonen i reprise.

Dommerhyllest
James Rodriguez trenger nok et lite skuespillerkurs av sin lagkamerat. For hans forsøk på å filme seg til straffespark var definitivt enklere for dommer Ferreira å få øye på.

Nok en gang var Nivaldo innblandet i situasjonen. Men denne gang var det definitit ikke kontakt mellom spillerne. Nok en gang dro Marco Ferreira opp det gule kortet og viste det til en Porto-spiller - på deres egen hjemmebane. Kasper Wikestad lot seg imponere.

– Han har - om det er lov å si det på lufta - baller av stål, denne Marco Ferreira. Og øyne som en ørn!

Les også: Hulks stjernetreff ble målt til 108 km/t i vanvittig Porto-seier

Kampen gikk mot slutt og Portos første hjemmetap i ligaen på over tre år. Men så blåste Marco Ferreira igjen - for straffe.

Papa Habib Sow hadde nemlig stoppet en heading fra Kléber med armen. Sow fikk sitt andre gule kort og ble utvist. Hulk var sikker fra straffemerket og utlignet.

Med uavgjortresultatet tetter seg virkelig til i toppen av LIga Zon Sagres. Med Benfica-seier mot Pacos de Ferreira i morgen vil Porto bare ligge ett poeng foran både dem og Braga etter 22 serierunder.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet under:

600154