barnevakthoved
barnevakthoved

Er dette tidenes verste foreldre?

Her er åtte gode grunner til at ikke alle burde få barn.

Det krever særdeles lite kunnskap eller ferdigheter for å lage barn.

Og for menneskerasen i sin helhet er kanskje det en fordel.

Men man bør allikevel ikke glemme at selv om kanskje du og alle du kjenner er habile foreldre, så finnes det en del individer der ute som kanskje skulle tenkt seg om to ganger før de satte en uskyldig sjel til verden.

For å illustrere hva vi mener har vi satt sammen en liten bildeserie som sier litt om hva vi synes barn burde få slippe å gjennomgå.

Noen av bildene er vel og merke litt gamle, men problematikken er på ingen måte utdatert.

Det fødes jo mer og mer.

babystripper
babystripper

Skal man bli best i noe må man begynne å trene tidlig. Men vi føler det nok her med fordel kunne vurderes alternative karrierevalg. Man burde i hvert fall være gammel nok til å kle av seg selv før man bestemmer seg for å bli stripper.

barnevakt
barnevakt

Noen ganger har man behov for å plassere unger et sted de ikke stikker av fra. Men selv om denne jenta er i selskap med den myke koseanda si føler vi nok dette er en særdeles dårlig idé. Vi lurer også fælt på hvordan man skal gå fram for å få ungen ned igjen.

mannekeng
mannekeng

Få ting i verden er så spennende som jenter og undertøy. Og vi har ingenting imot at foreldre har et forholdsvis behagelig forhold til deres barns nysgjerrighet. Men å la guttungen sin trakassere prøveromsdukker i et butikkvindu mens folk går forbi og tar bilder er litt over streken i vår bok.

sippingchampagne
sippingchampagne

Babyer har liten styring på hva som er ja-drikke og nei-drikke. Får de tak i noe som lukter og smaker godt stopper de sjelden opp og stiller kritiske spørsmål før de slukker tørsten. Vi anbefaler dermed på det sterkeste å legge de aller minste i sengen sine, før nyttårsfesten kommer så langt at champagneflaske ruller rundt på gulvet.

babycooking
babycooking

Sovende babyer er snille babyer, og få ting er så ille som de som ikke vil sove i det hele tatt. Og til tross for at dette bildet sikkert er komponert for moro skyld ringer vil det nok bli ugreit i fremtiden hvis ungen begynner å insistere på å ta middagslurene sine på vei inn i stekeovnen.

parent-fail-strippe_421611b
parent-fail-strippe_421611b

Babyer er nysgjerrige og lærer fort hva som er akseptable oppførsel i sosiale lag. Vi har som nevnt ingen problemer med at barn får et naturlig og avslappet forhold til kropper. Men vi tør påstå denne situasjonen er alt annet enn «naturlig».

playboy
playboy

Det er selvfølgelig viktig å tilbringe kvalitetstid med avkommet sitt. Og høytlesning har i mange år vært en anbefalt underholdningsmetode for små barn. Og igjen ønsker vi ikke å fremstå som moralister, men ut fra ansiktsutrykket til denne ungen å dømme er det litt andre ting enn pappas betryggende stemme han er fokusert på. Det kan ha noe med å gjøre at Playboy ikke er sett på som spesielt barnevennlig.

catkid
catkid

Frisk luft er viktig også for barn. Og mange steder har man ikke like stor tilgang på vinduer. Men til tross for at det sikkert virket som en fin idé å bygge et lite bur utenfor så guttungen kan nyte utsikten, så føler vi ikke dette ser helt trygt ut. Vi håper han i hvert fall ikke en venn på besøk med det første.

Følg Nårje på Facebook. Klikk her!

Få også med deg Nårje på Twitter. Klikk her!

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her