KERRY KATONA var blakk, bipolar, dopmissbruker og firebarnsmor
KERRY KATONA var blakk, bipolar, dopmissbruker og firebarnsmor

Kerry Katona: – Jeg syntes jeg fortjente å dope meg

– Jeg satt på badet med barberblad i hånden, nesa blødde og jeg hadde ikke dusjet på flere dager, forteller hun til. «God kveld Norge»

Firebarnsmoren Kerry Katona nådde bunnen for to år siden – som blakk, bipolar, rusmisbruker.

– Barna var som regel hos venner eller hos besteforeldrene i Irland, forteller hun.

KERRY KATONA hadde store problemer
KERRY KATONA hadde store problemer

De to eldste barna, Molly (10) og Lilly (9), har hun med Brian McFadden fra popgruppa Westlife. I tillegg har hun to små til; Heidi og Max, med taxisjåføren Mark Croft, De to giftet seg for at Kerry skulle komme over Brian. Det forteller hun til «God kveld Norge».

Dophelvete

Det var da marerittet startet for den tidligere Atomic Kitten-jenta. Mark Croft styrte henne med hard hånd, skakkjørte økonomien, og han misbrukte henne verbalt og tok henne med inn i et dophelvete.

– Vi tok masse dop sammen. Jeg forsvarte det ved å fortelle meg selv at jeg fortjente det. Etter en tøff uke, fotjente jeg noen striper kokain, sier hun åpenhjertig.

Gjøre slutt på livet

Og slik ble det bare verre og verre.

– Jeg husker at jeg satt på badet – nesa blødde. Jeg hadde ikke dusjet på flere dager. Mark hadde akkurat blitt filmet mens han var utro med en stripper, jeg var konkurs og var på mitt aller verste. Vi hadde tatt masse kokain, det var vanskelig å stoppe og jeg kunne ikke se noen utvei. Med barberbladet i hånda tenkte jeg at det beste var å gjøre slutt på livet, forteller hun.

Trist barndom

Kerrys egen barndom var preget av lite stabilitet, fosterhjem og en mor som forsøkte å ta livet sitt foran Kerry opp til flere ganger.

– Mitt første barndomsminne er at moren min kutter over pulsårene sine. Jeg var tre år den gangen, og slik holdt hun på til jeg var 15. Jeg syntes hun var feig. Jeg var barnet hennes og hun ville ikke være her for å ta vare på meg. For å aldri ende der selv, tatoverte jeg navnene til Molly og Lilly på håndleddene mine. Jeg tok ikke mitt eget liv. Jeg dro på avrusning og opptrening, forteller hun.

Et ønske

Det gjorde underverker for Kerry. Etter oppholdet orket hun ikke tanken på å reise hjem til Mark, der hun visste hvor det ville ende. Hun tok endelig ut skilsmisse og begynte på nytt. I dag jobber hun hardt for å få betalt alle regningene hun sitter igjen med, men hun leier et flott hus til barna og sørger for at de får god utdannelse. Hun har nå bare ett ønske i livet.

– Jeg vil gjøre barna mine stolte. Jeg vil at de skal kunne si «Kerry Katona er moren min» og være stolte av det, sier hun til «God kveld Norge»

– Nei, Kerry Katona er ikke gravid

Slankekur kan ta livet av realitystjerne