thai ep5 topp
thai ep5 topp

Giftet seg - fikk penissjokk

Fant ut at den nybakte kona er en mann.

I 2008 og 2011 ble serien «Et lite stykke Thailand» sendt på TV Norge. Dokuserien forteller historien om utvalgte par blant annet i Tresfjord, populært kalt «Thaifjord». Den positive suksessen har nå fått en oppfølger, og det er duket for sjokkerende avsløringer i siste episode.

I videovinduet over ser du siste episode i «Kollektivet»-serien «Alle gode ting er thai» - de fire forrige ser du lenger ned i saken.

- I'm a boy

avsloring-thai-ep5-200
avsloring-thai-ep5-200
Rudi og Phung gifter seg i kveldens episode. Rudi gleder seg til bryllupsnatten, men får sjokk når Phung kommer med en hårreisende tilståelse.

- I only married you for the «oppholdstillatelse». I'm a boy, forklarer han, og viser en sjokkert Rudi hva han mener.

Phung vil deretter gå, men Rudi har andre planer for det nylig påbegynte ekteskapet.

Se episoden øverst i saken!

Se også: - Jeg har penisfobi

Problematisk bilkjøring

Karsten André og Nattaya har gjennom fire episoder slitt med kommunikasjonen. En død hund, et monsterstort postkasseskilt og en eksplosjon i en mikrobølgeovn er noen av begivenhetene vi får være med på. I den avsluttende episoden skal Nattaya lære seg å kjøre bil. Det går mildt sagt ikke etter planen.

Se også: Er prompehumor fortsatt morsomt?

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet.)

bil-thai-ep5
bil-thai-ep5

Gjenforeningsbom

Roy Johnny prøver å kvitte seg Nimshipa, og har bestemt seg for å søke om familiegjenforening. Han regner med at det nye kjæresten vil være ute av landet på kort tid.

- Da er det bare på å bli en fri mann igjen, og bare ha meg selv å tenke på, forklarer han fornøyd i det han poster papirene, uvitende om at familiegjenforening betyr noe helt annet.

Hvordan det går med de tre parene ser du i siste episode øverst i saken! Foregående episoder kan du se i sin helhet nedenfor.

Her ser du fjerde episode:

Her ser du tredje episode:

Her ser du andre episode:

Her ser du første episode:

For mer «Alle gode ting er thai» følg med på «Kollektivet» hver fredag kl. 17:30!

Du ser også programmet gratis på TV 2 SUMO!