Johnsud_martin (Foto: Solum, Stian Lysberg)
Johnsud_martin (Foto: Solum, Stian Lysberg)

Skispekka Golden Goal-sending

På lørdag går Martin Johnsrud Sundby femmila i Kollen, men først kommer han til oss.

Under ski-VM i Holmenkollen vant han gull på stafetten og tok sin første individuelle mesterskapsmedalje da han tok bronse på 15 km klassisk. Ukas gjest er langrennsløper Martin Johnsrud Sundby.

Til tross for at han har slitt med både hjerteproblemer og sykdom, ble han den store NM-kongen i januar med gull på både 15 km klassisk og 30 km skiatlon. Forrige helg tok han en sterk 2.plass på 30 km skiatlon i verdenscupen og i helga går han den prestisjefylte femmila i Kollen Men først tar han seg altså tid til å komme til oss!

Henrik på vidda

Henrik har nok en gang kastet seg ut i en ny idrettsgren. Med ski på beina og fastspent til en drage fikk Henrik kjenne på naturkreftene da han skulle lære seg å seile på snøen i den stadig voksende ekstremsporten snø-kiting. Han inviterte med seg en av verdens beste kitere, Kari Schibevaag, til Haugastøl for å finne den perfekte kite-spoten.

Les også: Her blir Golden Goal-Henrik tatt av stormen

Elvestad vs Rykhus

Det er klart for sesongens andre utfordring. I første utfordring tok Johan en knusende seier over det tidligere skøyteesset Eskil Ervik. Denne gangen er det Henrik som skal til pers. Han har nemlig utfordret verdensmester i telemark, Sigrid Rykhus. For å gjøre konkurransen jevnere har Henrik lagt premissene. Det betyr at han selv kjører i tipp topp utstyr, mens Rykhus får et noe mer tradisjonelt telemarkutstyr.

Les alt om «Golden Goal» her!

Har du noe du ønsker deg? Klikk her.

Vil du se andre ønskerepriser? Klikk her.