Tone video 1024
Tone video 1024

NRK beklager nakenkritikk av Tone Damli Aaberge

P3-ledelsen har sendt beklagelse til Tone Damli Aaberges manager.

Det ble debattert mye da Tone kledte av seg i videoen «Look Back», en av de som gikk hardt ut var «Lydverket»-journalist, Trine Sollie.

– Jeg synes det er trist å se at hun gjør seg selv dum. Videoen er fordummende, synes jeg. Og det er trist å se at Tone ikke kan gjøre annet enn å vise fram den fine kroppen, skal Sollie ha sagt til VG.

Les også: Tone Damli: – Ja, jeg spiller på sex

Beklager

I dagens papirutgave av VG skriver de at P3-ledelsen nå har sendt Tones manager, David Eriksen, en beklagelse på e-post.

Eriksen har tidligere påpekt at han mener uttalelsene både er uheldige og uprofesjonelle.

Les også:Tone-manager: – Hun kommer ikke til å kle av seg i neste video

Gjesteprogramleder

Nå er derimot Tone klar som gjesteprogramleder i programmet «P3 morgen», og Eriksen forteller at den flotte artisten gleder seg masse. Videre sier han at Tone hadde takket ja, uavhengig av beklagelsen.

Kastet klærne for oppmerksomhet

Trine Sollie var for øvrig ikke den eneste som langet ut mot Tone. PR-ekspert i Siste Skrik, Elizabeth Hartmann har tidligere fortalt «God kveld Norge» at hun mener Tone kaster klærne for å få oppmerksomhet.

– Tone har hatt en bred appell blant folk. Hun har vært snill pike, og har ikke vært innblandet i noen skandaler som har knekt omdømmet hennes. Men nå beveger hun seg i grenseland, sa Hartmann.

Les også: – Tone Damli hadde vært en perfekt highschool bitch