ddg
ddg

– Å dra nå er grusomt og sørgelig

«Til toppen av Norge»-Herman måtte avbryte turen og reise hjem.

Herman Frisch hadde maks uflaks da han tråkket over og skadet foten. Han håpet at skaden ikke skulle gi konsekvenser for turen, noe du kan se i videoen, som ikke ble vist på TV, øverst i saken.

– Jeg har tråkket over. Det er vondt! Jeg håper det ikke blir verre, for det kan ødelegge for resten av turen min. Jeg er kjempefrustrert og irritert over min egen «klønethet». Jeg er litt trist, sier Herman.

Se video du ikke så på TV øverst i saken!

– Grusomt og sørgelig

Herman ble sendt på sykehus hvor det ble det tatt røntgenbilder. Der ble det bekreftet at han hadde en kraftig forstuing, og Herman kunne ikke fortsette turen til toppen av Norge og måtte reise hjem.

– Å ryke ut på grunn av en skadet ankel er tragisk, rett og slett. Helt forferdelig. Det var jo ikke sånn det skulle gå. Jeg hadde store planer om å komme til toppen av Norge. Det å dra nå er grusomt og sørgelig, sier han i programmet.

Les også: Denne gjengen skal reise til toppen av Norge

Herman ble overtalt av søsteren Helene til å bli med på turen. Hun synes det er forferdelig at broren ikke får fortsette turen.

– Jeg hadde jo en plan om at vi skulle hjelpe hverandre opp. Men jeg skal kjempe videre og stå på toppen for ham, sier en gråtkvalt Helene.

598991

Herman er den første deltakeren som har reist hjem på grunn av skade. Tidligere har Azfar Majothi, Tanya Kimberly Amundsen, Heidi Anita Rasmine Crantz, Kari Hylland, Anneline Gretland og Azhar Majothi tapt byggeklossduellen og har måtte reise hjem.

Følg «Til toppen av Norge» på Facebook

Se «Til toppen av Norge» onsdag klokken 20.00 på TV 2!