Whale avgjorde mens Zuccarello satt i utvisningsboksen

Mats Zuccarello Aasen hadde tre skudd på mål og sonet to minutters utvisning da Connecticut Whale slo Manchester Monarchs 3-2 på bortebane i AHL søndag.

Mats Zuccarello Aasen spilte bra for Eastern Conference i allstarkampen i AHL. Her i ryggen på Western Conferences Frederic St. Denis. (Foto: Mel Evans/Ap)

Mens nordmannen satt utvist sammen med hjemmelagets Richard Clune for slåssing, scoret Whale de to målene som avgjorde kampen.

Det var målløst etter to perioder, men Monarchs tok ledelsen 33 sekunder inn i siste periode. Zuccarello var da på isen, men det teller ikke i statistikken ettersom hjemmelaget spilte i overtall.

Andre Deveaux, Kris Newberry og Kelsey Tessier vendte til 3-1 for gjestene, de to siste i fire mot fire mens Zuccarello satt i utvisningsboksen. Vertene reduserte fire sekunder før slutt etter å ha tatt ut keeper, men seieren var aldri i fare.

Whale ligger med god margin an til å kvalifisere seg for sluttspill. (©NTB)