lurttrill
lurttrill

Se 19-åringen lure Leganger trill rundt

Midtjylland knuste Larvik. Nå trenger Tonje Larsen og co. både flaks og dyktighet for å gå videre.

Larvik - Midtjylland 20-27

– Det er helt krise, sa Ole Gustav Gjekstad.

Til tross for at Midtjylland fikk målvakten utvist bare seks minutter ut i kampen, knuste likevel danskene den regjerende Champions League-mesteren.

Les også: Grini om Sola-spillerens skrekkskade: – Den styggeste kneskaden jeg har sett

Eks-målvakt stoppet Larvik
Det ble imidlertid hell i uhell for danskene. Inn kom nemlig norske Ingrid Ødegård, tidligere Larvik-målvakt, og stengte buret fullstendig.

– Etter tre år sammen med disse jentene så vet jeg hvor de liker å skyte. Og spesielt når de begynner å bli frustrerte så kommer vaneskuddene, sier Ødegård til TV 2 Sporten.

I den andre siden av banen sviktet en av verdens aller beste målvakter helt. Da Larvik var på besøk i Danmark tok hun alt og slapp ikke inn et eneste mål fra kant. Søndag ble hun lurt trill rundt av Midtjyllands tenåringskanter. Og når det også svikter totalt både fremover og bakover ser det plutselig bekmørkt ut for Larvik.

Svarteper?
Nå kan det fort være andreplasserte Larvik som sitter igjen med svarteper. I siste gruppespillskamp møter de nemlig eks-trener Karl-Erik Bøhn og hans knallsterke Györ. Samtidig vil de ryke på innbyrdes oppgjør mot Midtjylland om de skulle havne på like mange poeng.

Larvik ligger med fire poeng, det samme Midtjylland etter denne katastrofekvelden for Larvik.

Alt avgjøres nå i siste runde. Da skal danskene til Spania for å møte Itxaco, som de slo i hjemmekampen.