Zlatan (Foto: MARCELLO PATERNOSTRO/Afp)
Zlatan (Foto: MARCELLO PATERNOSTRO/Afp)

Sirkus Zlatan – hat trick på 14 minutter

Zlatan Ibrahimovic var både akrobat og sirkusdirektør i eget show på Stadio Renzo Barbera.

Palermo - Milan 0-4:

Fotballmagien fikk Palermo-spillerne til å se ut som dresserte dyr logrende til mannen i manesjen.

– Spiller fotball som aldri før!
Kampen mellom Palermo og Milan ble fort til en oppvisning etter Ibrahimovic' smak. Han regjerte i hovedrollen og fikk resten av verdensstjernene til å se ut som beskjedne bivånere.

– For en omgang Zlatan gjør! Han spiller fotball som aldri før, sa en lamslått kommentator i svenske TV 4, Jesper Hussfeldt – etter første omgang.

For det var nemlig allerede da at svensken punkterte kampen. Med tre mål på 14 minutter visste Palermo-spillerne at det var æren som måtte berges. Kampen var allerede Zlatans.

Les også: Fantastisk hælspark fra Johnson da City seiret

14 minutter, tre mål
Etter et underholdende oppvarmingsshow de første 20 minuttene, var sjefen klar for de virkelige hyllestene. Etter fine kombinasjoner med Robinho skrudde Zlatan ledermålet inn i lengste hjørne.

Ti minutter senere vekket han publikum igjen. Zlatan kom fri i feltet, fintet bort en forsvarer og skjøt Milan opp i 2-0. Deretter lot han ikke tilskuerne på og utenfor banen tenke seg om før han hamret inn hat tricket med nok en skru.

Les også: Islending med to drømmemål mot Wigan

Roet ned etter hvilen
I andre omgang roet Ibra ned målshowet, men vartet fortsatt opp med utsøkte detaljer. Svensken kunne fort ha puttet enda flere, om ikke Emiliano Viviano hadde stått i veien.

AC Milan (Foto: Antonio Calanni/Ap)
AC Milan (Foto: Antonio Calanni/Ap)

Thiago Silva ville imidlertid ikke la Zlatan signere scoringslista alene, og satte inn kampens fjerde og siste mål på en herlig heading kvarteret etter pause – til et hodeklapp fra kampens konge: Zlatan Ibrahimovic.