Martin Kelly mot Arsenal (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Martin Kelly mot Arsenal (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Hvordan kunne du bomme her, Martin Kelly?

Liverpool-backen burde gitt hjemmelaget en viktig ledelse, men bommet for åpent mål.

Sjekk Liverpool-spillerens gigantmiss i videovinduet øverst!

Liverpool - Arsenal endte 1-2 på Anfield lørdag, men dersom uttellingen hadde vært bedre kunne hjemmelaget scoret både ett og to mål mer enn det de endte på.

Andreomgangs største Liverpool-sjanse falt til unggutten Martin Kelly, som i det 69. minutt ble foret på blank kasse av nederlandske Dirk Kuyt.

Men da han bare skulle banke ballen i nettet til 2-1 for hjemmelaget så stokket det seg i stedet fullstendig for engelskmannen.

Har du Martin Kelly på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Gjengen i TV 2s studio satte ord på det som skjedde.

- Det er en gedigen mulighet. Det er klart, det er ikke Martin Kelly som skal score målene for Liverpool, men nå er han nå en gang der oppe og har den største muligheten, sa tidligere Premier League-proff Henning Berg.

Den tidligere Blackburn - og Manchester United-forsvareren mente også at Kelly kunne unnskyldes ettersom Arsenal-forsvaret gikk i veien for ham.

- Han blir forstyrret såpass mye at han ikke treffer ballen rent. Jeg synes det er superbra forsvarsspill (av Arsenals Laurent Koscielny, red.anm.), sa Berg.

Erik Thorstvedt reagerte på dette.

- Kan jeg få lov til å krangle litt med Henning? At en midtstopper bommer på ballen inne i eget felt, påstår Henning at er bra forsvarsspill?

Er dette Premier Leagues største bom til nå denne sesongen? Er det fantastisk forsvarsspill? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!