Jostein Grindhaug (Foto: Ness, Jan Kåre/Scanpix)
Jostein Grindhaug (Foto: Ness, Jan Kåre/Scanpix)

Winchester kan bli Haugesunds nye våpen

Spiss fra Trinidad & Tobago skal vise seg frem for Jostein Grindhaug.

Stavanger (TV 2 Sporten): FK Haugesund fortsetter jakten etter ny angrepsspiller. Neste uke skal Shahdon Winchester fra Trinidad & Tobago trene med klubben.

Spissen, med det passende riflenavnet Winchester, har flere U-21 landskamper for sitt land. 20-åringen debuterte for A-landslaget mot Antiqua & Barbuda i juni 2010. Hans andre landkamp kom mot Haiti seks måneder senere.

– Shahdon er født i januar 1992, og spisser i den aldersklassen er selvfølgelig interessante. Nå får vi muligheten til å vurdere ham på trening i uken før vi reiser til La Manga, sier sportssjef Asbjørn Helgeland.

Fevang på vent
TV 2 har tidligere nevnt at Geir Ludvig Fevang er aktuell for Haugesund. I disse dager arbeider agenten, Stig Lillejord, med å forhandle frem en avslutningspakke med Lokeren.

– Det er ikke noe nytt i den saken, men det begynner å haste litt nå. Vi har andre alternativer, og må utvide horisonten om ikke det snart finnes en avklaring mellom Lokeren og Fevang, sier Helgeland.

Les også: Grindhaug: – Når spillerne løper, er Haugesund gode

Etter en svak periode hadde Haugesund få problemer med å slå Viking 2–0 i Stavanger denne uken. Det ene målet ble scoret av Nikola Djurdjic. Nå kan han og Alexander Søderlund få konkurranse om plassene på topp.