vaagan moen
vaagan moen

Vaagan Moen fikk legendedrakten

Petter Vaagan Moen (28) stråler over å være tilbake i Norge - og er glad for å ha fått en av klubb-Norges mest legendariske drakter.

Lillestrøm (TV 2 Sporten): Trøye nummer 10 forplikter mer på Åråsen enn i kanskje noen annen norsk klubb. Tom Lund, Tom Sundby og Ståle Solbakken gjorde den nærmest ikonisk på 70-, 80- og 90-tallet.

Etter det har den vært innom blant annet Bjørn Helge Riise og Nosa Igiebor.

– Drakten forplikter
Nå skal Petter Vaagan Moen spille med 10 på ryggen i hvert fall de neste to årene.

– Jeg har forstått at det forplikter ja. Men jeg at store ambisjoner, så det passer meg bra, sier den tidligere HamKam, Brann og QPR-spilleren.

TV 2 Sporten avslørte allerede mandag kveld at han er klar for Lillestrøm, men først onsdag ble han presentert på Åråsen. Hedmarkingen har brukt lang tid på å bestemme seg, og hadde flere alternativer.

Les også: Petter Vaagan Moen enig med Lillestrøm

– Det var interesse både fra Norge, Sverige, Danmark og Nederland. Men da Torgeir Bjarmann og Magnus Haglund kom til Hamar på bursdagen min (8. februar), ble jeg overbevist om at Lillestrøm var rett klubb for meg, sier Vaagan Moen.

– Brann virket aldri interessert
I Bergen var det mange som håpet på en Brann-retur, men rødtrøyene meldte seg tidlig ut av kampen om Mjøsas Beckham.

– Det var litt kontakt før jul, men de var aldri interessert, virket det som, forteller Vaagan Moen.

Han kan få sin debut allerede i lørdagens treningskamp mot IFK Gøteborg. Den tidligere venstrekanten blir sentral midtbanespiller i LSK.

Petter Vaagan Moen har signert kontrakt ut 2014-sesongen med Lillestrøm. Kontrakten ble underskrevet på en pressekonferanse på Åråsen onsdag.

Vaagan Moen kommer fra benken i engelske Queens Park Rangers, hvor han ble fristilt fra kontrakten 31.januar.