Jose Mourinho (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/Afp)
Jose Mourinho (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/Afp)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Mourinho på husjakt i London

Og Cristiano Ronaldo er ikke fornøyd med 2,3 millioner kroner i uken fra Real Madrid.

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:
Avtalen som tar Lukas Podolski til Arsenal skal ifølge Caught Offside være verdt 15 millioner pund.

Les også: – Podolski enig med Arsenal

Reims midtbanespiller Romain Amalfitano benekter at han er klar for en overgang til Newcastle i sommer, skriver Sky Sports.

Flere kilder, deriblant spanske AS, skriver at José Mourinho har vært på husjakt i London, og det spekuleres nå i hvilken av London-klubbene han skal ta over. Både Arsenals Arséne Wenger og Chelseas André Villas Boas har vært under hardt press denne sesongen, mens Tottenhams Harry Redknapp fort kan bli engelsk landslagssjef. Daily Mail har bilde av Mourinho sammen med en Chelsea-fan i Londons gater fra tirsdag.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Wesley Sneijder har blitt linket til Manchester United flere ganger de siste sesongene, men nå ønsker André Villas Boas å lure midtbaneartisten til Stamford Bridge, ifølge Caught Offside.

Manchester United jakter på sin side yngre krefter. Torinos Alen Stevanovic blir speidet av alle de engelske topklubbene, ifølge Daily Mail, og Manchester United er de siste i rekken av beundrere.

Les også: Her er Tevez tilbake for City

Samtidig skal Paul Pogba og Ezekiel Fryers fått beskjed om å signere ny kontrakt med de røde djevlene fra Manchester, ellers kan de glemme å spille for klubben igjen, skriver The Sun.

Ajax-forsvarer Jan Verthongen ber Tottenham om å hente ham, etter at Harry Redknapp så han i aksjon mot Manchester United.

Serie A/La Liga:

Flere Barcelona-talenter har tatt veien til England de siste årene, men nå mener Daily Mirror at Barcelona vil at Chelseas 16-åring Ruben Loftus-Cheek skal gå andre veien.

Cristiano Ronaldo har stor suksess på banen, men er ikke like fornøyd utenom. Ifølge Sport 360 er ikke Ronaldo tilfreds med lønnsutbetalingene fra hovedstadslaget, etter at Samuel Eto'o ble verdens best betalte fotballspiller da han gikk til Anzhi. Ronaldo har nemlig en klausul i sin kontrakt at han må være den best betalte fotballspilleren i verden. Portugiserens ukelønn på 2,3 millioner kroner (justert mot dagens verdi) blekner mot Samuel Eto'o sine 2,6 millioner i uken.

Les også: Ronaldos nye lønn: 856 millioner kroner!

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Ezequiel Lavezzi er ønsket av både Manchester City og Chelsea, men Napoli sier spilleren ikke er til salgs, skriver TalkSport.

Flere spillere på Parmas gode lag på begynnelsen av 90-talet er mistenkt for økonomiske lovbrud. Blant de mistenkte er svenske Thomas Brolin, verdensmesteren Lilian Thuram, Ballon d' Or-vinner Hristo Stoichkov og kjente navn som Faustino Asprilla, Juan Veron og Hernan Crespo. Dette skriver Gazzetta di Parma.

Walter Samuel vil ikke skrive under på en ny kontrakt med Inter, det vekker interesse fra hele Europa, inkludert den engelske trioen Arsenal, Spurs og Chelsea, skriver the Sun.

Inside Futbol hevder at Inter også har kastet seg inn i kampen om Gaston Ramirez. De må kjempe mot Juventus og Liverpool om Bologna-spissen.

Øvrig:

Asamoah Gyan er ettertraktet i Midt-østen. Al-Ain ønsker å gjøre lånet til en permanent avtale, men Shields Gazette hevder at minst en klubb fra de Forente Arabiske Emirater skal være interessert i Sunderland-spilleren.

Paris Saint Germains president Nasser Al-Khelaifi vedgår at en overgang for Gonzalo Higuain er mulig, skriver Inside futbol.

Sasa Papac har innsett at han ikke får ny kontrakt med økonomisk kriserammede Glasgow Rangers. Kontrakten til spilleren går ut etter denne sesongen, og Papac sier han har ingen peiling på hvor han spiller fotball neste sesong til Scotsman.com.

Ahmed Hassan kan bli spilleren med flest landskamper i verden, om Zamalek-spilleren får sin 179. kamp for Egypt onsdag.

Den nyrike kinesiske klubben Guangzhou kjøper Rostyn Griffiths fra australske Central Coast Mariners.

Samtidig har kinesiske Yu Dabao satt ny rekord for en overgang internt i kinesisk fotball når han gikk fra Tianjin til nyopprykkede Dalian. Overgangssum: 17,5 millioner kroner, skriver Soccerway. Samme klubb vil kjøpe den tidligere australske landslagsspilleren Mile Sterjovski fra Perth Glory.

Nicklas Bendtner vil ikke utelukke at han kan ende opp i Russland når sesongen er over, melder Inside Futbol. Dansken har uttalt at han aldri vil spille for Arsenal igjen, og utlånet med Sunderland har ikke gått helt etter planen.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene