sixsmith
sixsmith
Lillehammer (Foto: TV 2)
Lillehammer (Foto: TV 2)

Sixsmith viste sølvtakter: – En goalgetter av rang

Lørenskog knuste Lillehammers håp om medalje, og sikter seg inn på sølvet.

Lillehammer – Lørenskog 0-2

Før kveldens kamp var det tett om plassene bak Stavanger Oilers, som allerede har sikret seriegullet. Men til tross for et målfattig oppgjør, hadde Lørenskog god kontroll på medaljeutfordrer Lillehammer i Kristins Hall.

Vålerenga i førersetet
Nå står kampen om sølvet mellom erkerivalene Lørenskog og Vålerenga. Sistnevnte møter Lillehammer i siste serierunde, mens Lørenskog tar imot Stjernen som ligger i ingenmannsland på 7. plass på tabellen og har sikret sluttsspillsplass.

Les også: Zuccarello ordnet Connecticut-seier

I kampen om sølvplassen er det VIF som sitter i førersetet på grunn av innbyrdes oppgjør.

Sixsmith-magi
Mot Lillehammer satte Knut-Henrik Spets inn 1-0, før James Sixsmith skapte magi på isen da han scoret kampens andre og siste for dagen i andre periode.

Se Sixsmiths scoring i videovinduet over.

Les også: Dæhlie lover comeback om Alsgaard vinner Vasaloppet

Nå er det imidlertid sluttspillet som gjelder. Der kan Lørenskog fortsatt stikke av med det gjeveste trofeet, men da må den hardtsatsende klubben gjøre det de ikke har klart hittil denne sesongen. Nemlig å slå Stavanger Oilers.

Vil ta rotta på Oilers
– Nå forbereder vi oss på sluttspillet og får opp tempoet for å være i stand til å konkurrere der. Vi har vært gode mot Oilers, og bare tapt med ett mål to ganger og tapt straffekonk en gang. Vi vil forandre på det i sluttspillet, sier Lørenskog-treneren, som mener laget hans er bedre enn erkerivalen.

Les også: – Lukas Podolski enig med Arsenal

– Vi vet at vi er det nest beste laget akkurat nå, så vi fortjener sølvet.