UBEHAGELIG OVERRASKELSE: Paret fra New York ble dekket av ekskrementer fra toalettet på et fly som passerte over huset deres. (Illustrasjonsfoto) (Foto: Colourbox)
UBEHAGELIG OVERRASKELSE: Paret fra New York ble dekket av ekskrementer fra toalettet på et fly som passerte over huset deres. (Illustrasjonsfoto) (Foto: Colourbox)

Par fikk ubehagelig overraskelse fra himmelen

Grillmåltidet de skulle spise fikk en barbequesaus utenom det vanlige.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paret fra Malverne i New York skulle nyte kvelden med litt grilling utenfor huset da idyllen ble brutt av noe som dalte fra himmelen. Plutselig satt paret dekket av en slags væske.

– Å, herregud. Det regner

Sekunder tidligere hadde et fly tatt av fra John F. Kennedy-flyplassen et stykke unna og passert over stedet.

– Å, herregud. Det regner, sa hun. Jeg sa; Nei, det gjør det ikke, forteller Artie Hughes til den lokale radiokanalen 1010 Wins.

En slags sort væske, eller olje traff henne i ansiktet, og jeg så meg rund. Der var det dropsformede partikler på størrelse med mynter over hele terrassen min, bordet mitt og grillmaten, forteller Hughes.

De tenkte at det måtte være noe galt med flyet og ringte umiddelbart politiet.

Ekskrementer lekket ut

Hughes fortalte til politiet hva som hadde skjedd og beskrev hva som haddet kommet ned fra oven.

– Jeg sa at jeg trodde det var en hydraulisk væske til politimannen som kom til stedet. Han sa; Det tror jeg ikke det er, forteller Hughes.

Politimannen sa at han trodde det var kloakkrester og ringte rundt for å få flere meninger om saken. Etter noen telefonsamtaler hadde politimannen fasiten på mysteriet.

– Litt ekskrementer har lekket ut.

Nå ønsker paret som fikk servert den ubehagelige overraskelsen fra himmelen en forklaring fra flyselskapet og forsikringer om at noe slikt ikke skal skje igjen.