Andre Villas Boas,  Chelsea manager. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Andre Villas Boas, Chelsea manager. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Villas-Boas: – Jeg velger laget

Spekulasjoner om at Roman Abramovitsj har lagt seg opp i laguttaket til Chelsea-manageren etter at Chelsea slo Bolton.

I tirsdagens Champions League-kamp mot Napoli utelot Chelsea-manager André Villas-Boas de etablerte stjernene Frank Lampard, Ashley Cole og Michael Essien.

Villas Boas mottok stor kritikk etter at Chelsea tapte 3-1 i Italia. Noen gikk til og med så langt som å kalle det et karriereselvmord.

Mot Bolton lørdag var trioen tilbake i kampoppstillingen, noe som fikk journalister til å spørre om eier Roman Abramovitsj hadde lagt press på portugiseren med tanke på at de tre skulle spille.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Etter kampen, som Chelsea vant 3-0, spøkte Villas-Boas om insinuasjonene.

Les også: Endelig kan du juble, Villas-Boas

– Hva er det du prøver å si? Selvfølgelig er det en tilfeldighet, sa Villas-Boas før han la til følgende med et smil om munnen:

– Jeg fikk en telefon om at de tre måtte spille.

Det fikk mesteparten av de tilstedeværende i salen til å bryte ute i latter.

Til tross for at André Villas-Boas hevder han ville gått på dagen om noen la seg opp i noe som har med hans jobb å gjøre, tilfredstiller ikke det engelsk presse.

Daily Mail tror ikke på forklaringen til Villas-Boas, og hevder latteren fra Chelsea-sjefen selv var teatralsk og tilgjort. I følge de måtte Chelseas pressetalsmann presisere at det var en spøk for at de fremmøtte skulle tolke den riktig.

Seieren fører i alle fall til litt pusterom for portugiseren, som har vært en presset mann i det siste etter, til Chelsea på 2000-tallet å være, svake resultater.

Les også: Dårligste Chelsea-manager siden 1996