Paris Saint Germain feirer poeng etter overtidsscoring mot Lyon. (Foto: ROBERT PRATTA/Reuters)
Paris Saint Germain feirer poeng etter overtidsscoring mot Lyon. (Foto: ROBERT PRATTA/Reuters)

PSG berget poeng på overtid i målfest

Men laget til Carlo Ancelotti mistet serieledelsen i Frankrike til Montpellier.

Lyon - PSG 4-4 / Montpellier - Bordeaux 1-0

John Utaka scoret kampens eneste mål da Montepellier vant 1-0 hjemme mot Bordeaux og tok over på toppen av Ligue 1 lørdag kveld.

Oppgaven var derfor ganske klar for Paris Saint-Germain før bortemøtet med Lyon: Kun seier var godt nok til å ta tilbake topposisjonen i Frankrike.

Men etter hvert viste det seg at PSG måtte kjempe hardt i det hele tatt å få med seg poeng hjem fra Lyon. Guillaume Hoarau sendte PSG i ledelsen, men tre raske Lyon-scoring, inkludert en perle fra Michel Bastos, sørget for at det siste tiårets store franske klubb snudde kampen med stil.

Nené redusert på straffespark før pause, men Jimmy Briand sendte Lyon tilbake i tomålsledelse da det gjensto en drøy halvtime av kampen.

Innbytter Ceará sørget for ny spenning med sin redusering til 4-3, men det så likevel ut til at Lyon skulle få alle tre poengene.

Men 3 minutter og 43 sekunder på overtid på Guillaume Hoarau rett plass igjen. Med sitt andre mål for dagen utlignet spissen til 4-4. Kanskje ikke resultatet de hadde sett for seg på forhånd men PSG-spillerne jublet like fullt hemningsløst for Hoaraus scoring.

Se scoringene i videovinduet øverst

Etter 25 serierunder har Montpellier 53 poeng. PSG følger like bak med 52, mens det er et godt stykke ned til tredjeplasserte Lille med 45.