pavelpog1024
pavelpog1024

Zamora-erstatter avgjorde for Fulham

Og Samba Diakité opplevde alle debutanters mareritt.

QPR-Fulham 0-1:

QPR hadde kniven på strupen før hjemmekampen mot Fulham, men et tidlig mål i førsteomgang var nok til å konstantere årets sjuende hjemmetap for Mark Hughes' menn.

Pavel Pogrebnyak erstattet Bobby Zamora for Fulham i januar, og det var nettopp han som fikk æren av å sette inn kampens eneste mål i det sjette minutt.

Se kampsammendrag i videovinduet over!

Samba Diakité fikk en marerittdebut for QPR da han ble utvist litt etter halvtimen, og QPRs ti mann klarte aldri å overliste Mark Scwarzer i Fulham-målet.

QPR sliter fremdeles i bunnen av ligaen og det er kun målforskjellen som holder de over nedrykksstreken.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Fulham sjokkåpnet
Fulham hadde allerede fått et mål korrekt annulert da russeren Pavel Pogrebnyak fikk sjansen alene med keeper etter seks minutter.

Moussa Dembele spilte lagkameraten gjennom med en nydelig hælflikk, og alene med Paddy Kenny gjorde han ingenting feil. Han ventet ned keeperen og kunne trille inn det første målet.

Bortelaget beholdt initiativet og skapte flere gode muligheter. Det virket ikke som om QPR-forsvaret var helt på nett, for Fulham lurte offside-fellen ved flere anledninger og det var bare tilfeldigheter og ubesluttsomhet som gjorde til at Pogrebnyaks innlegg ikke nådde Clint Dempsey etter 12 minutter.

Les også: Endelig kan du juble, Villas-Boas

Dempsey hadde da allerede brent en stor sjanse minuttet før.

QPR var langt fra ufarlige og kom til flere avslutninger. Etter 26 minutter vartet Scwarzer opp med en fantastisk dobbeltredning etter et skuddforsøk rett utenfor sekstenmeteren. På dette tidspunktet var det hjemmelaget som var farligst. Mark Hughes' menn jaktet en utligning.

Begge lagene skapte god underholdning på Loftus Road. QPR hadde ballen mest, men Fulham var farlige på overganger.

Marerittdebut
Etter 32 minutter gjorde Samba Diakité det vanskeligere for hjemmelaget. Debutanten hev seg hodeløst inn i en takling på midtbanen og fikk korrekt idømt sitt andre gule kort. QPR måtte jage utligningen med en mann mindre.

Fulham gikk til pause med en fortjent 1-0-ledelse, etter en fartsfylt førsteomgang.

Les også: Sjekk Manchester Citys elleville A- og B-lag!

Starten av andreomgang levde ikke helt opp til de første 45 minuttene. QPR hadde initiativet, men Hughes' ti mann produserte ikke de helt store sjansene.

Kjempesjanse for QPR
Jamie Mackie hadde muligheten til å utligne etter 68 minutter, men fra skrå vinkel klarte ikke midtbanespilleren å treffe innenfor stengene.

Fulham forsvarte seg godt i andreomgang og var bestemt på å ro inn en viktig borteseier. QPR jaktet utligningen, men Fulham-forsvaret, med Brede Hangeland og John Arne Riise, slapp ikke QPR til.

Ni minutter før slutt fikk plutselig Shaun Wright-Phillips en kjempesjanse til å få den etterlengtede scoringen. Adel Taarabt spilte midtbanekollegaen nydelig gjennom, men alene med Scwarzer klarte ikke Wright-Phillips å få ballen mellom stengene.

Rett før full tid viste QPR et godt ekspempel på elendig forsvarsspill. Dickson Etuhu fikk fri bane mellom QPRs stoppere, men skuddforsøket alene med Paddy Kenny gikk en liten halvmeter til siden for stolpen.

Sterk seier
QPR skapte ingenting mer og Fulham kunne ta med seg en sterk tre-poenger i byderbyet.

Dette var en viktig kamp for Mark Hughes' mannskap, men hjemmelaget ble for svake og Pavel Pogrebnyak scoring ble kampens eneste.