FEYENOORD SUKSESS: Storklubbene har fått øynene opp for John Guidetti. Her jubler han for Feyenoord scoring mot NAC Breda 22. september i fjor. (Foto: OLAF KRAAK/Afp)
FEYENOORD SUKSESS: Storklubbene har fått øynene opp for John Guidetti. Her jubler han for Feyenoord scoring mot NAC Breda 22. september i fjor. (Foto: OLAF KRAAK/Afp)

– John Guidetti kan få Zlatan-agent

Og nå er AC Milan interessert i å hente svenskenes nye yndling til Italia.

Han kalles «Sveriges nye Zlatan». Nå kan det se ut til at John Guidetti i alle fall får samme agent som svenskenes største fotballstjerne.

Ifølge Expressen jobber nemlig Mino Raiola hardt for å overbevise 19-åringen om at han er rett mann til å lede ham på ferden videre mot stjernehimmelen. Avisen skriver at de har flere uavhengige kilder som bekrefter at Raiola vil knytte til seg Guidetti.

Sammen med Zlatan, Balotelli og Hamsik
Agenten har allerede flere store fotballnavn på listen over klienter. I tillegg til Zlatan, kan Raiola også skryte av at han representerer blant andre Manchester Citys urokråke Mario Balotelli, Napoli-stjernen Marek Hamsik og PSG-back Maxwell.

Les også: – Kan bli den største blågule wow-opplevelsen siden Zlatan

John Guidetti har virkelig fått fart på karrieren denne sesongen. På utlån fra Manchester City til Feyenoord har den svenske tenåringen tatt æresdivisjonen med storm og scoret 18 ligamål på 16 kamper.

Flytter til Milano?
Det har fått speiderne til storklubber i hele Europa til å notere heftig på notatblokkene. Nå kan AC Milan bli neste arbeidsgiver for Guidetti.

– Ja, jeg har hørt om ham og flere har ringt meg for å fortelle om ham. Det er en bra spiller. Vi ønsker å hente flere spillere til sommeren og kommer blant annet til å se på markedet i Nederland, Italia og Tyskland, sier Milans overgangsansvarlige, Ariedo Braida.

En avtale med Raiola vil gjøre en Milan-overgang mer sannsynlig for Guidetti. Raiola har nær kontakt med klubben, og lovet tidligere i måneden at han skal skaffe dem en spiss til sommeren.

Raiola har vært Zlatans agent siden 2003. I den perioden ha den svenske spissen spilt for Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og AC Milan.

Les også: Svensk supertalent scoret, men fikk rødt kort da han feiret målet

John Guidetti (Foto: MARCO DE SWART/Afp)
John Guidetti (Foto: MARCO DE SWART/Afp)