Vitner har forklart at det ble avfyrt minst tre fire skudd i en skuddveksling mellom to biler nær Radisson Blu Scandinavia Hotel, tidligere kjent som SAS hotellet, i Oslo sentrum.  (Foto: Krister Sørbø)
Vitner har forklart at det ble avfyrt minst tre fire skudd i en skuddveksling mellom to biler nær Radisson Blu Scandinavia Hotel, tidligere kjent som SAS hotellet, i Oslo sentrum. (Foto: Krister Sørbø)

Åtte i varetekt etter skyting i Oslo

De to siste pågrepne etter en skyteepisode i Oslo sentrum forrige uke er varetektsfengslet i åtte uker. De to ble pågrepet onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Vi har nå til sammen åtte personer i varetekt, og ser ikke for oss at det blir flere pågripelser med det første, sier stasjonssjef Gro Smedsrud ved Manglerud politistasjon til NTB.

Hun sier politiet nå har «ganske god kontroll» over saken.

– Vi har avhørt såpass mange at vi har et forholdsvis godt bilde av hendelsesforløpet i forbindelse med skytingen tirsdag i forrige uke, forklarer Smedsrud.

Hun sier politiet ikke har klarlagt noe motiv bak skytingen ennå, og at det ikke er sikkert de vil kunne avdekke hva som har skjedd i forkant av hendelsen.

– Det viktigste er at vi klarer å knytte de rette personene til selve skytingen. At det løsnes skudd på åpen gate i Oslo er svært alvorlig.

Vitner har forklart at det ble avfyrt minst tre-fire skudd i en skuddveksling mellom to biler nær Radisson Blu Scandinavia Hotel, tidligere kjent som SAS-hotellet, i Oslo sentrum.

Til sammen er tre biler beslaglagt i forbindelse med saken, og Smedsrud sier politiet venter på resultatet av de kriminaltekniske undersøkelsene. (©NTB)