Montasje10
Montasje10

Sjekk torsdagens fotballrykter: Wenger vil bla opp 500 mill. for Podolski og Götze

Og Carlo Ancelotti vil hente Frank Lampard til fransk fotball.

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:
Arsenal planlegger å bruke i overkant av 490 millioner kroner for å hente den tyske duoen Mario Götze og Lukas Podoloski i sommer. Det skriver den tyske avisen Bild.

Zenit St. Petersburg er i forhandlinger med Arsenal om en låneavtale for Andrej Arsjavin. Zenit-direktør Maxim Mitrofanov avslører overfor Sovetsky Sport at den russiske klubben har vært i innledende samtaler med London-klubben.

Frank Lampard er misfornøyd med tilværelsen i Chelsea. I sommer kan Lampard forsvinne til Paris St. Germain og fransk fotball, ifølge Daily Mirror. Der blir han i så fall gjenforent med tidligere Chelsea-manager Carlo Ancelotti.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Juventus vil bruke 270 millioner kroner på å hente Liverpools Luis Suarez. «Den gamle dame» har kontaktet Suarez sin agent, Pere Guardiola. – Luis er under kontrakt i Liverpool, så all informasjon vil bli videresendt til dem, sier Guardiola ifølge Daily Star.

Den italienske klubben skal også ha tilbudt Paul Pogba en fireårskontrakt, skriver Daily Mail.

AC Milan kaster seg inn i kampen om underskriften til Benficas midtbanespiller Javi Garcia. Manchester United skal være svært interessert i å hente spanjolen, som er verdsatt til drøyt 150 millioner kroner, skriver Talksport.

Steve Bruce er den store favoritten til å bli ny Wolves-manager. Alan Curbishley, Walter Smith og Brian McDermott er andre hete kandidater, ifølge Daily Mail.

Sunderland får konkurranse fra Sevilla og Saint Etienne om Atalanta-spilleren Moussa Kone. Kone har denne sesongen vårt utleid til Pescara, der han har imponert.

Serie A/La Liga:
Christian Eriksen røper at han helst vil spille i La Liga. – Den spanske serien passer min spillestil bedre. Det er færre dueller enn i Premier League, sier Eriksen til goal.com.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Den iranske midtbanespilleren Javad Nekounam avviser at han er på vei vekk fra Osasuna. Galatasaray skal være interessert i å hente 31-åringen til sommeren.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Agenten til argentinske Ezequiel Garay sier at Roma slett ikke har kontaktet Benfica med tanke på en overgang.

Øvrig:
Bosniske Zlatan Muslimovic, som tidligere har spilt for Udinese, Parma, Atalanta og PAOK, er klar for kinesiske Guizhou Renhe.

Robbie Fowler er ferdig i indisk fotball. Den tidligere Liverpool-spissen skulle etter planen være del av en ny profesjonell liga i India, men diverse utsettelser gjør at Fowler nå ser etter nye utfordringer.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene