Andre Villas Boas (Foto: Chris Radburn/Pa Photos)
Andre Villas Boas (Foto: Chris Radburn/Pa Photos)

Engelsk avis: – Abramovitsj vil kvitte seg med Ashley Cole

Chelsea-eieren vil renske opp i stallen.

Chelseea-eier Roman Abramovitsj er lei av at klubbens rutinerte spillere kritiserer manager André Villas-Boas. På et oppvaskmøte forrige søndag skal Ashley Cole angivelig ha sagt at han kom til Chelsea for å vinne medaljer og troféer, men at det ikke var mulig med Villas-Boas sin taktikk.

Også Frank Lampard og Michael Essien skal ha luftet sin misnøye med portugiseren. Som en konsekvens av kritikken ble Chelsea-trioen plassert på benken i det viktige Mesterliga-oppgjøret mot Napoli.

LES: Ashley Cole raser mot Villas-Boas: – Vinner ikke medalje eller trofeer med din taktikk
LES: – Spillerne må bort før Villas-Boas

Lei Chelsea-eier
En kilde som står Roman Abramovitsj nær forteller at russeren er lei av Chelsea-spillernes klaging.

– Når spillerne sår tvil om manageren sår de også tvil om eierens vurderingsevne. Tidligere har rutinerte spillere ofte vunnet frem, men denne gangen er Abramovitsj lei, sier kilden til The Sun.

Ifølge avisen planlegger russeren en opprensking i spillerstallen til sommeren.

Frank Lampard har slett ikke til hensikt å la seg presse ut av klubben av Villas-Boas. Midtbanespilleren signerte en femårskontrakt med London-klubben i 2008. Lampard sikret seg samtidig en lojalitetsbonus på litt over 13 millioner kroner dersom han blir i Chelsea ut kontraktstiden, ifølge Daily Mail.

Ivanovic ber spillerne blø for klubben
Forsvarsspilleren Branislav Ivanovic ber spillerne stille seg bak Villas-Boas. Serberen medgir at Chelsea er inne i sin tyngste periode siden han kom til London-klubben for fire år siden.

– Vi må alle fortsette å tro. Dette handler om Chelsea, og det er viktigere enn forholdet mellom manageren og spillerne. Chelsea må komme første for alle for at vi skal få resultater, sier Ivanovic til Independent.

– Manageren, som bestemmer hvem som skal spille, gjør jobben sin. Vi må gjøre vår jobb. Vi må benytte hvert minutt på banen når vi får sjansen, fortsetter Ivanovic.