John Arne Riise bruker trening som terapi etter samlivsbruddet. Den nyseparerte Fulham proffen tror den nye tilværelsen vil gjøre ham til en bedre fotballspiller.  (Foto: TV 2)
John Arne Riise bruker trening som terapi etter samlivsbruddet. Den nyseparerte Fulham proffen tror den nye tilværelsen vil gjøre ham til en bedre fotballspiller. (Foto: TV 2)

John Arne Riise etter samlivsbruddet: – Føler meg som 17-åring igjen

John Arne Riise bruker trening som terapi etter samlivsbruddet. Den nyseparerte Fulham-proffen tror den nye tilværelsen vil gjøre ham til en bedre fotballspiller.

London (TV 2 Sporten):

– Jeg trener mer enn jeg noen gang har gjort, sier 31-åringen til TV 2 Sporten.

Tidligere denne måneden ble det kjent at det nesten seks år lange forholdet, og snart to år gamle ekteskapet, med Maria Elvegård er slutt.

Spiser lillebror ut av huset
Som nyseparert er det greit å ha en lillebror - både på klubblaget og i nabo-området.

LES OGSÅ: John Arne Riise og Maria Elvegaard skilles

– Jeg tror jeg skal begynne å ta leie nå. Han er hjemme hos meg hver kveld, sier Bjørn Helge Riise med et smil.

– Jeg spiser deg vel snart ut av huset, svarer storebror John Arne.

Nå er jeg alene og nå er det bare fokus på jobben min. Jeg har trent ekstremt mye og hardt. Og håper det skal gi resultater etter hvert.

Han har ikke lenger giftering på fingeren, men er langt fra nedbrutt av den grunn. Den norske landslagsbacken tror fotballkarrieren vil få et løft med den nye tilværelsen - rett og slett fordi han kan fokusere enda mer på karrieren.

– Av og til går ikke ting i livet slik det skal. Da er det bedre å prøve å være happy som venner og tenke på ungene, forteller John Arne Riise.

– Fokus på jobben
I stedet for å gå i kjelleren - trener 31-åringen hardere enn noen gang.

– Nå er jeg alene og nå er det bare fokus på jobben min. Jeg har trent ekstremt mye og hardt. Og håper det skal gi resultater etter hvert, sier Fulham-backen.

– Merker du at det gir fremgang?

– Ja. Jeg ser det både på energinivået, ting jeg gjør i gymen og på løping. Jeg kjenner at det begynner å nærme seg nivået jeg husker fra tidligere.

– Martin Jol (Fulham-manager) sier ofte til meg at jeg skal begynne å leke mer på banen. Være som da jeg var da jeg var 17. Og det er den følelsen jeg begynner å få igjen, sier John Arne Riise.