David Nugent (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
David Nugent (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Slik endte lørdagens kamper i FA-cupen

Norwich hodestups ut av FA-cupen etter hjemmetap for Leicester

Denne helgen er det fri i Premier League, men fotballen ruller som vanlig videre på balløya.

Flere lag fra den øverste divisjonen var i aksjon i den femte runden av FA-cupen.

Chelsea klarte ikke å overliste Birmingham på hjemmebane og må ut i omkamp, men for Norwich gikk det hakket verre mot deres motstander fra Championship.

Les også: Chelsea klarte bare uavgjort mot Birmingham

Norwich feilet
Kanarifuglene ble temmet etter bare fem minutter da Leicester tok føringen ved Sead St Ledger.

Norwich hvilte både kaptein Grant Holt og målvakt John Ruddy, men klarte seg fint uten lagets bautaer. For etter halvspilt omgang kunne endelig hjemmepublikumet slippe seg løs da Wes Hoolahan satte inn utligningen.

Les også: Henning Berg om Giggs-spekulasjonene: – Han bør gjøre som Solskjær

Men Leicester ville det annereledes, og tjue minutt før full tid satte David Nuget inn vinnermålet for vertene etter målgivende pasning fra Jermaine Beckford. Med 1-2-tap er er Norwich ute av FA-cupen.

Ut i hundre
Everton var nådeløse da de sendte Blackpool hodestups ut av cupen. Royston Drenthe markerte seg tidlig, og etter bare 48 sekunder dunket han inn ledermålet for vertene.

Bare minutter senere satte Denis Stracqualursi inn den siste spikeren i kista fra kort hold etter en corner.

Les også: Alsaker skjønner at Drillo reagerer: – Så sent som i august ble han sett på som genial

Det er smått utrolig at Everton ikke vant med større siffer, men sjansene ble forspilt og dermed ble det med målene til Stracqualursi og Drenthe.

Komfortabelt for Coyle og co.
Bolton gjorde som Everton i sin bortekamp mot Millwall. For etter bare tre minutter satte den Arsenal-utleide Ryo Miyaichi inn sitt første mål i Bolton drakta, i sin første kamp fra start, med en «curl» helt oppe i krysset.

David N'Gog la på til 2-0 i andre omgang etter en fantastisk enkeltmannsprestasjon og sikret dermed avansement for Bolton.

Tabbe av Oxlade-Chamberlain
Sunderland tok imot Arsenal hjemme på Stadium of Light, men det var ingenting som tydet på at «Gunners» skulle rette på intrykket fra det forsmedelige 0-4-tapet for AC Milan i midtuka. Vertene stakk av med seieren etter scoring av Kieran Richardson og et selvmål av Alex Oxlade-Chamberlain.

Les også: Marerittuken komplett for Arsenal