PÅ STADION: Holmenkollstafetten starter og ender på Bislett stadion. I år har du muligheten til å delta på TV 2 Sportys spesiallag! (Foto: Eirik Førde/)
PÅ STADION: Holmenkollstafetten starter og ender på Bislett stadion. I år har du muligheten til å delta på TV 2 Sportys spesiallag! (Foto: Eirik Førde/)

Vinn plass på TV 2 Sportys lag i Holmenkollstafetten!

7 heldige vinnere får drømmeopphold i Oslo med plass på TV 2 Sportys spesiallag.

Bli medlem i TV 2 Sporty – vinn Dag Ottos sykkel

Holmenkollstafetten er verdens største stafett med over 30.000 deltakere. Årets stafett går av stabelen 12. mai, og du kan bli den heldige som får løpe en etappe for TV 2 Sporty.

Har du lyst å delta?
Vi inviterer deg til å skrive litt om deg selv og hvorfor du skal få oppleve vårens vakreste eventyr sammen med TV 2 Sporty. Alle kan delta, uansett fysisk form.

Begrunnelsen skriver du i kommentarfeltet under denne artikkelen, eller på e-post.

Du blir stemt frem
Fra og med mandag 5. mars kan du være med på å bestemme hvem som får plass på laget.

Det vil da bli lagt ut avstemninger av finalister på våre hjemmesider. Følg med på www.tv2.no/sporty eller på vår Facebookside.

Dette er premien
Vinnerne av konkurransen får løpe en av de 15 etappene i stafetten sammen med kjente TV 2-profiler.

En måned før konkurransestart vil du få tilsendt et skreddersydd treningsopplegg som vil gjøre deg best mulig forberedt til å løpe din etappe.

Reise og overnatting på hotell blir dekket av TV 2 Sporty. Etter løpet får du bli med på en fellessamling for hele laget.