Rødt kort etter ti minutter - men West Ham troner på topp

West Ham fikk en spiller utvist før det var spilt 20 minutter, men greide likevel 1-1 i toppkampen mot Southampton i Championship.

Mark Noble (Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos)

Dermed er London-klubben fortsatt på tabelltopp, ett poeng foran gjestene fra sørkysten. John Carew, som tirsdag ble utelatt fra landslagstroppen og anbefalt av Drillo å bytte klubb, var ikke med på grunn av en liten skade han fikk på trening.

Det gnistret til da Mark Noble gikk i bakken i en duell med Billy Sharp i det 19. minutt og fikk straffespark. Southampton-spillerne var svært uenige, og det oppsto håndgemeng. West Ham-spiller Matt Taylor konfronterte Sharp, som falt om. Dommeren viste Taylor det røde kortet.

Noble lot seg ikke bringe ut av fatning og skjøt West Ham i ledelse fra straffemerket.

Selv i undertall dominerte West Ham resten av første omgang og kunne ha punktert kampen før pause. Southampton kom sterkt tilbake i annen omgang, og Robert Green i hjemmemålet måtte vise klasse.

Et kvarter før slutt utlignet Jos Hooiveld etter et frispark, og lagene endte opp med ett poeng hver. (©NTB)