carewww
carewww

Drillo uten Facebook - Carew svarer på Twitter

Egil «Drillo» Olsen har forsøkt å få tak i John Carew på den «gammeldagse» måten: telefon. Men Carew svarer på Twitter - som landslagssjefen ikke har.

Igjen vraket Drillo Carew fra landslagstroppen.

Det har vært mange topper i Carews karriere, men de siste årene har den vært dalende. Spissen, som en gang var fryktet av de aller største, slet først med spilletid i Aston Villa, deretter slet han på lån i Stoke og da han til slutt skulle få et oppsving igjen i Championship, har det heller ikke gått etter planen der. Han har knapt spilt for West Ham siden november, og vrakes derfor av Drillo.

Les også: Drillo lover å satse på yngre spillere

I den anledning ønsket landslagssjefen å komme i kontakt med sin tidligere spydspiss - men det ble vanskeligere enn forventet.

– Har ikke Facebook
– Det er ikke så lett, for jeg er ikke på Facebook, sa Drillo til Dagbladet tidligere i dag.

Landslagssjefen prøvde nemlig å ringe.

– Han tar ikke telefonen. Men jeg tror ikke det bare er når jeg ringer, sier Drillo videre.

– Jeg er håpløs på telefon
Men det er vel tydeligvis ikke Facebook eller telefonen som er tingen for John Carew. Nå svarer han nemlig på Twitter.

«Ønsker landslaget masse lykke til mot Nord-Irland. Jeg er håpløs på tlf, men lover å ringe Roger (Egil Roger Olsen red.anm) en av de neste dagene», skriver Carew om, som har postet en rekke beskjeder på nettstedet.

Dermed kan altså landslagssjefen vente seg en telefon i løpet av de neste dagene. Hvorfor han ikke ringer tilbake tidligere, skriver imidlertid Carew ingenting om.

Han forklarer egen situasjon på denne måten:

«Til de som lurer hjemme :) Er fortsatt motivert , må bare bli kvitt noen småskader og få trent skikkelig foppall igjen :)» og «Hvor lang tid gjenstår å se.. men forhåpentligvis snart :) Dessverre er jeg ikke i form ennå, håper å være tilbake på trening i slutten av uken».