Alessandro Del Piero (Foto: Hassan Ammar/Ap)
Alessandro Del Piero (Foto: Hassan Ammar/Ap)

– Del Piero vekket jente (12) fra koma

Juventus-legenden i mirakel-bransjen.

I nåtidens fotballverden er spillere som Alessandro del Piero sjelden vare. Den meritterte Juventus-profilen har vært i Torino-klubben i 19 år - og viste spesielt sin urokkelige lojalitet da han valgte å bli etter at Juventus ble degradert til serie B.

Han har 91 landskamper for Italia og blant en rekke medaljer og priser, står nok VM-gullet fra 2006 som det aller gjeveste på del Pieros hylle.

Nå viser han imidlertid mer magi enn den han gjennom en årrekke har vist på fotballbanen. I alle fall om vi skal tro italienske medier. Det meldes om en helt utrolig historie der Juventus-stjernen skal ha vekket en 12 år gammel jente fra koma.

Ba Juventus-legenden om hjelp
Det så kritisk ut for den lille jenta som ikke ville våkne. Desperate foreldre prøvde alt, og et siste forsøk skal ha vært å kontakte Alessandro del Piero for å få ham til å hjelpe.

Les også: Dette er fotballens rikingsliste

Fotballspilleren skal da ha spilt inn en video-melding der han sier følgende: «- Hei, Giada. Det er Alessandro Del Piero. Jeg håper at du våkner så fort som mulig, så du kan se mange av våre kamper, komme og besøke oss og viktigst av alt, at vi kan bli kjent med hverandre». Slik lød beskjeden som danske Ekstra Bladet gjengir.

Denne meldingen skal så ha blitt spilt av flere dager på rad, og plutselig en dag skal jenta ha sperret opp øynene under beskjeden og i løpet av et par timer skal hun ha spurt om å få iskrem.

Les også: Fotballrykter: - Mourinho storfavoritt til å ta over Tottenham

Faren takker
Faren, Francesco Scalise, forteller lokale medier at han ikke er i tvil om at beskjeden var medvirkende i at datteren endelig våknet igjen.

Uansett om det hele var en tilfeldighet eller ei, Alessandro del Piero engasjerer seg nok en gang utenfor fotballbanen. I 2006 mottok han en pris for å ha støttet og promotert forskningen for en kur mot kreft.