Drømmebilen ble innkjøpt for bare en måned siden, men nå har den stoppet¿
Drømmebilen ble innkjøpt for bare en måned siden, men nå har den stoppet¿

2009 BMW 520d: Hjelp – bilen min bare stoppet!

Kan noen av Brooms mange lesere hjelpe en fortvilet BMW-eier?

Til vår store glede oppdager flere og flere oppdager Broom-forumet! Målet er at dette skal være en møteplass for de godt over 100.000 som er innom broom.no hver eneste uke. Her kan man utveksle synspunkter, diskutere og ikke minst: Få hjelp av de mange bilkyndige leserne våre.

En av dem som bruker forumet er en ulykkelig BMW-eier som trenger gode råd. Hans BMW 5-serie stoppet nemlig etter at han hadde eid den bare en måned. Bilen er en bruktimportert 520d 2009-modell.

Del med Facebook-vennene dine

LES OGSÅ – Hvor mye tjener forhandleren på en bruktbil?

Her er innlegget:

Hei

Jeg har vært den lykkelige eier av en 5-serie 2009-modell i en måned. I går stoppet den plutselig. Jeg kjørte på rv. 4 fra Sinsenkrysset. Akselererte til 80 og satt på cruisekontrollen. Etter 30 sekunder begynte bilen å riste og miste effekt, så kjørte jeg til siden og stoppet den. Prøvde å starte den igjen, men den nektet. Turnet, men ingenting skjedde. Kompisen min sa det kjentes ut som om når gamle biler ikke går på alle sylinderne.

Har noen her idé om hva dette kan være. Ellers har bilen oppført seg eksemplarisk, så jeg har ikke fått noe frampek.

Syns dette er veldig kjedelig, og håper noen her kan guide meg i rett vei – før jeg skal håndtere verksteder og forsikringsselskapet. Er helt blank nå.

PS! Gjelder 520 d, automat, importert. 120 km (garantert)

Kan du bidra?

Hva kan det være? Er dette garanti – eller går det på forsikringen? Spørsmålene til den fortvilte eieren er mange. Kan du hjelpe?

Noen svar og forslag har allerede kommet, men vi tror vel at vedkommende som foreslår at det er kast i coilen ikke treffer spikeren helt på hodet her ...

Er det så enkelt som at bilen er dieseltom / tett dieselfilter? Eller er det tett partikkelfilter – vi vet jo at det er en svakhet.

Eller har du andre innspill forsalg?

Klikk her for å lese – og delta i debatten i Broom-forumet:

NB: Du behøver ikke logge deg på for å delta på Broom-forumet – her er det åpent for alle!

Vi har så klart testet bilen det er snakk om – les mer her: