Harry Redknapp i kjent positur.  (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Harry Redknapp i kjent positur. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

– Redknapp har bestemt seg for å bli England-manager

Nå drar Harry Redknapp på soleferie for å slappe av. Samtidig vil han ha med Paul Scholes til EM.

London (TV 2 Sporten): Harry Redknapp har reist til Dubai med kona Sandra for å ta en avgjørelse om egen fremtid. Forrige uke var veldig spesiell for 64-åringen, som ble frikjent for skattesnusk og ble den soleklare favoritten til å bli ny England-manager.

Les også: Harry Redknapp utelukker å trene både Tottenham og England

Ifølge Daily Mirror skal Redknapp allerede ha bestemt seg for å ta over landslaget, men han har samtidig fått sterke følelser for Tottenham etter støtten han fikk i forbindelse med rettssaken.

Tar over ved sesongslutt
Det engelske fotballforbundet har foreløpig ikke tatt kontakt, men det er bare et tidsspørsmål før FA-sjef David Bernstein gjør det klart at den rutinerte manageren er førstevalget til å ta over etter Fabio Capello.

Daily Mail skriver at FA er forberedt på å vente til sesongslutt med å bli enig med Redknapp om en avtale. Avisen hevder samtidig at Bernstein og de andre fotballtoppene også vil snakke med flere kandidater – selv om det ikke er tvil om hvem de aller mest ønsker seg.

Les også: Kenny Dalglish: - Sir Alex for England

Tottenham-formann Daniel Levy er opptatt av at England-ryktene ikke skal forstyrre klubbens sesong, og forbundet har bestemt seg for å respektere londonernes krav om at forhandlingene må vente til Premier League er ferdigspilt i mai.

Dyr mann
I likhet med Capello kommer ikke Redknapp til å bli en billig mann. Han har 15 måneder igjen av kontrakten med sin nåværende arbeidsgiver, og han tjener rundt 28 millioner kroner i året. I tillegg er det en kontraktsklausul som gjør at FA må ut med minst 45 millioner i «overgangssum».

Les også: Dette krever Tottenham for Redknapp

– Harry har gjort en glimrende jobb her, så det er ikke rart at England vil ha ham, sier Spurs-forsvarer Ledley King til Daily Mail.

Vil ha med Scholes
Selv om det fortsatt vil ta tid før England-jobben i boks, har han allerede gjort det klart at Paul Scholes bør være med i EM-troppen.

– For å være ærlig, så må vi ha med Paul Scholes til EM i år. Han må være med på laget, han er så god. Samme hvem som er der (som manager red.anm.), er jeg sikker på at de vil ha ham med. Han spiller som spanjoler som Xavi og Iniesta, for han gir ikke bort ballen, sier Redknapp ifølge Daily Telegraph.

Les også: Dette er ditt liv, Harry Redknapp

Paul Scholes la opp som landslagsspiller i 2004, men rødtoppen har gjort det bra siden han gjorde comeback for Manchester United i januar.

scholes_scorer_sumo
scholes_scorer_sumo