EN LITEN PRINSESSE: Stein Støa (60) og Ellen Arnstad (46) er henrykt over å ha fått en liten datter inn i familien.
EN LITEN PRINSESSE: Stein Støa (60) og Ellen Arnstad (46) er henrykt over å ha fått en liten datter inn i familien.

Ellen Arnstad: – Jenter bør pushes til å tørre å våge

Ellen Arnstad (46) har klare mål for sin syv uker gamle datter Gabrielle.

Bare syv uker etter fødselen sto gründer og forlagsredaktør på scenen som konferansier for Nåløyet under Oslo Fashion Week, og nyfødte Gabrielle fulgte sin travle karrieremamma på jobb.

Se reportasjen i videoklippet ovenfor.

Gjør som Hollywood-fruene

Ellen Arnstad har mange baller i luften og har allikevel klart å kombinere en satsing på karriere med det å være trebarnsmor.

– Jeg har aldri vært en A4-person. Jeg har valgt ting på vei i livet i en utradisjonell rekkefølge. Det er vel egentlig det jeg har gjort nå også - fått barn i voksen alder, men nå har jo det blitt en trend? Alle Hollywood-fruene over 40 år får barn, sier Ellen Arnstad til God Kveld Norge.

Les også: Ellen Arnstad: – Trodde jeg skulle dø

– Jeg har vært heldig som har fått lov til å få barn i voksen alder, og det holder meg forhåpenligvis ung. Men jeg må skjerpe meg da.

Ellen Arnstad har to sønner sammen med ektemannen Stein Støa, Alexander (7) og Joachim (18).

– Å få en datter var litt skummelt for meg som er vant til gutter. Men jeg håper vi får et godt mor-datter-forhold, sier hun.

Å få tredjemann i en alder av 46 år har ikke bydd på noen store problemer for Ellen.

– Det er klart det var en veldig bonus for meg å få barn i en alder av 46 år. Hadde ikke helt regnet med det, også kom det en jente - jeg har jo to gutter, så da får «det rosa genet» mitt fullt utløp, sier Ellen.

Les også: Ellen Arnstad: – Dette er siste gang - definitivt

Klare mål for dattera

Ellen Arnstad startet kvinnemagasinet Henne på 90-tallet, og ble i 2005 kåret til «Årets kvinnelige medieleder». Hun har kjempet for kvinners karrieremuligheter i hele sitt voksne liv.

Hun skal få lov til å bli veldig trygg og modig

Med det som hjertesak har hun klare mål for dattera si.

– Jeg tenker at hun skal få lov til å bli veldig trygg og modig. Jenter bør pushes litt innimellom til å tørre å våge. Det skal jeg prøve på i forhold til henne, sier Arnstad til «God Kveld Norge».