Macgyver
Macgyver

Audi Allroad: - Æsj, jeg glemte kleshengeren og bindersen hjemme

Noen utfordringer blir for store selv for tekniske ringrever...

Vi som husker 80-tallet vet at om det var én mann man aldri satte ut av spill, så var det helten fra den amerikanske action-serien MacGyver.

Angus MacGyver jobbet som agent for en litt vag, men meget rettferdig organisasjon som generelt var på det godes side i alt fra små privatsaker til kamp mot internasjonal terrorisme.

Del med Facebook-vennene dine!

Og når han var ille ute, hvilket han var rundt regnet tre ganger per episode, kom han seg alltid ut av flokene ved hjelp av sin sveitsiske lommekniv, en tyggegummi og noe skrot han fant rundt seg der han var tatt til fange.

Oppgitt i veikanten

Men tiden går, og alle helter møter før eller senere sin overmann.

Faksimilen fra nettstedet dailymail.co/uk viser MacGyver, eller snarere skuespilleren Richard Dean Anderson, knipset da han var på handletur i Malibu i utkanten av Los Angeles ved juletider.

Hans Audi A6 Allroad brøt sammen i veikanten, og etter først å ha åpnet panseret med friskt mot skal superhelten ha trukket seg tilbake med en bekymret mine.

Les også: Gammel A6 Allroad er bruktbilen fra Helvete...

Nå vil enkelte mene at denne Audi Allroad-generasjonen allerede har fått mer tyn for manglende kvalitet enn strengt tatt fortjent.

Adskillig flere vil trolig humre godt av at det var nettopp en slik bil som måtte til for å sette universalgeniet fra 80-tallet ut av spill - det har i hvertfall skjedd på en del andre nettsteder, der bildet også er blitt heftig kommentert.

Trolig ingen diesel

I rettferdighetens navn må vi nevne at diesel nærmest er et ikke-tema i USA, vi tviler på om den problembefengte 2,5 liters TDI-motoren i det hele tatt klarer avgasskravene i California.

Dermed var det trolig en 2,7 biturbo eller kanskje til og med en V8 under panseret i denne bilen - og da regner vi med at det bare var bagateller som måtte fikses før "MacGyver" kunne fortsette dagens gjøremål.

Hvis ikke kommer det kanskje snart en ny selvhjelpsbok med billige og smarte tips for Allroad-eiere...

Les også: Apropos superhelt - du kan kjøpe Teslaen til Bruce Willis