harperbeckham
harperbeckham

Harper Beckham tok oppmerksomheten fra mamma

Og stilsansen er ikke det eneste hun har arvet ...

På flyplassen på vei til New York Fashion Week viste Victoria Beckham fram sin åtte måneder gamle datter, Harper. Og som alltid var både mor og datter ulastelig antrukket. Under kåpen var lille Harper kledt i en beige kjole med burgunderrøde striper – i nøyaktig samme nyanse som mammas genser.

victoriaharperteppe
victoriaharperteppe
Det er heller ikke første gang mor og datter viser seg fram i matchende antrekk.

Og på bildet ser vi at datteren har arvet mammas nedovervendte geip.

Les også: David Beckham tatoverte Harpers navn på brystet

Moteikon før hun ble født

Allerede før datteren ble født skal mamma Victoria ha kontaktet den anerkjente designeren Christian Louboutin, for å få laget et par spesialdesignede sko til datteren. Selvsagt med de velkjente røde sålene.

Britiske Vogue kåret lille Harper til en av de tolv best kledte i 2011 og seks måneder gammel havnet hun 10. plass på Company magazines liste over nye moteansikter, basert på hennes «sofistikerte stil».

Og det er ikke den eneste listen hun har havnet på. Åtte uker gammel ble hun kåret til den heteste kjendisen under 25 år. På bladet Instyles Hot 100 list havnet hun på førsteplass.

Vil ha fem barn

Harper Beckham var det fjerde barnet i rekken, og David og Victoria har fra før sønnene Brooklyn (12), Romeo (8), Cruz (6). Men det ser ikke ut til at det blir med det.

– Vi vil gjerne ha et barn til, sa han til TV Extra, kort tid etter at datteren kom til verden.

– Vi har alltid sagt at vi ønsker oss en stor familie, og fem har vært et aktuelt tall. Om vi er heldige, så håper å kunne få en til, sier Beckham.

Les også: Her shower Beckham-familien for paparazziene