NY KJÆRESTE: Overskriftene om Jennifer Aniston, Brad Pitt og Angelina Jolie har vært mange. Aniston mener nå at de fleste er usanne.
NY KJÆRESTE: Overskriftene om Jennifer Aniston, Brad Pitt og Angelina Jolie har vært mange. Aniston mener nå at de fleste er usanne.

Jennifer Aniston: – De overskriftene kommer aldri til å forsvinne

Skuespillerinnen mener pressen tjener fett på usanne historier.

Jennifer Aniston har blitt kåret til verdens mest sexy kvinne, hun har spilt i en rekke filmer og hennes kjærlighetsliv har toppet overskrifter over hele verden i en årrekke.

Spesielt bruddet mellom Jennifer og skuespilleren Brad Pitt har blitt et tema som pressen aldri går lei av.

Les også: Slik bor verdens mest sexy kvinne

Evige overskrifter

Ikke bare selve skilsmissen, men knivringen mellom Aniston og Angelina Jolie, som er Brands nye kone, har blitt hyppig omtalt.

– Trekantdramaet med min eksmann, og at det er en kamp der. Det er konstant. Det er overskrifter som aldri kommer til å forsvinne. Men det er en penge greie. Folk i media tjener penger på en historie som ikke har noe med virkeligheten å gjøre, sier Jennifer i et ferskt intervju med magasinet InStyle.

For Aniston har kommet seg over bruddet med Brad Pitt.

theroux
theroux

Mange kjærester har kommet og gått, og nå har hun funnet kjærligheten med en ny flamme, skuespiller Justin Theroux.

Paret møtte hverandre under innspillingen av den nye filmen «Wanderlust».

Skuespillerinnen sier nå at hun er på en «gledelig og fredelig» plass i livet.

Flere har også kommentert at paret kler seg likt og at Jennifer kopierer Theroux utseende.

– Jeg hører folk si « Se, dere kler dere helt likt», og jeg reagerer alltid med «Nei det gjør vi ikke, jeg har hatt denne jakken i tre år». Jeg liker stilen hans. Først av alt, han har en utrolig bra motesans. Den er veldig spesifikk og det har vært stilen hans i mange år, forteller hun.

Les også: Hollywood-bruddene som sjokkerte verden

Føler seg som en 20-åring

Jennifer har allerede blitt 42 år, selv om det ikke direkte ser slik ut.

Aniston forteller at heller ikke hun forstår at hun nå begynner å bli eldre.

– Vet du hva som får meg til å føle meg gammel? Når jeg ser jenter i 20-årsalderen, eller de nye unge skuespillerinnene og jeg tenker «Er ikke vi sånn ca. like gamle?». Du mister perspektivet. Når jeg for eksempel blir tilbudt en rolle som en mor til en 17 åring, tenker jeg «Jeg er ikke gammel nok til å kunne ha en 17-åring» også innser man at, «jo, det er du faktisk», forteller skuespillerinnen.

Les også:Produsenten: – Det er helt sinnsykt